BAŞKAN OTGÖZ YARDIMCISI RAMAZAN KAYNAK'IN NİKÂHINI KIYDI

Belediye başkanlığı döneminde sayısız nikâh kıyan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bu kez yardımcısının mutluluğuna ortak oldu. Otgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak'ın nikâhını kıyıp, mutluluklar diledi.

  • 2406
BAŞKAN OTGÖZ YARDIMCISI RAMAZAN KAYNAK'IN NİKÂHINI KIYDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SeydikemerBelediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak hayatını Duygu Çalışkan ile birleştirdi. Ciftin nikâhını ise Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı.Kumluova Mahallesi’ndeki Letoon Apart Otel bahçesinde gerçekleşen nikah töreninde Ramazan Kaynak ve Duygu Çalışkan çiftinin mutluluğuna Özden İsler, Hüseyin Çalışkan, Hasan İmdat Tikir ve Soner Şaşmaz şahitlik etti. Ailelerin, çalışma arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı nikah töreninde Başkan Otgöz, “Çalışma arkadaşımın nikâhını kıyma mutluluğunu yaşıyorum. Onların mutluluğuna şahit olmak bizleri de çok memnun etti” ifadelerini kullandı. Otgöz, günün anısına çifte kahve fincanı da hediye etti.

Yapılan duanın ardından yerel sanatçı Arif Sümbül’ün söylediği türkülerle nikah törenine katılan misafirler eğlenceli anlar yaşadı.

 

Bakmadan Geçme