Öğretmenler ve öğrencilerden bisiklet turu

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında bisiklet turu düzenledi. Öğretmenler ve öğrencilerden oluşan grup, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde toplandı.

  • 899
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğretmenler ve öğrencilerden bisiklet turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Yöneticisi İsmail Cazağ yönetiminde toplanan bisikletli grup, Türk Bayrağı ve “Burası Bizde Sayın Bakanım” yazılı pankart açtılar. Daha sonra heyet, Fethiye Beşkaza Meydanı civarında bisiklet yolunu takip ederek, belirlenene güzergahta bisiklet turu gerçekleştirdiler. 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Yöneticisi İsmail Cazağ yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Bu vesileyle ilçemizdeki ve tüm Türkiye’deki öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehit olan öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelengimizi sunduk. Şimdi de öğretmen ve öğrencilerden oluşan grupla bisiklet turu etkinliği düzenledik. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin belirlemiş olduğu ölçütler çerçevesinde pankartımızı ve Türk Bayrağımızı hazırladık. Kovid-19 pandemisi nedeniyle tedbirlerimizi aldık. Katılan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (FATİH DERELİ)

Bakmadan Geçme