OĞLUNU ZİYARETE GİTTİ, ENKAZ ALTINDA KALDI

Türk Telekom'dan emekli olan 58 yaşındaki Fethiyeli Ali Bildirici, doktor olan oğlu Çağlar Bildirici'yi ziyaret için gittiği İzmir'de enkaz altında kaldı. Eşi ve diğer oğlu enkazdan sağ çıkarken, Ali Bildirici'nin hayatını kaybettiği kaydedildi

  • 15787
OĞLUNU ZİYARETE GİTTİ, ENKAZ ALTINDA KALDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Seydikemer’e bağlı Atlıdere Mahallesi’nde ikamet eden Ali Bildirici’nin, 2012 yılında Türk Telekom Fethiye Müdürlüğü’nden emekli olduğu öğrenildi. Eşi ve oğlu Çağdaş Bildirici ile yaklaşık 35 saat sonra enkaz altından çıkarılan Ali Bildirici’nin vefatı Fethiye ve Seydikemer’deki yakınlarını üzüntüye boğdu. 

Türk Üroloji Derneği Yönetim Kurulu, internet siteleri üzerinden İzmir’de Üroloji Doktoru olarak görev yapan Çağlar Bildirici için taziye mesajı yayınladı. Mesajda, “Elim İzmir deprem faciası nedeniyle anne, baba ve kardeşi göçük altında kalan sevgili kardeşimiz Çağlar Bildirici’nin anne ve kardeşinin kurtarılmasına rağmen babası Ali Bildirici’yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sevgili kardeşimiz Çağlar Bildirici’ye, ailesine ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri kullanıldı.  
 

OĞLUNU ZİYARETE GİTTİ, ENKAZ ALTINDA KALDI

Bakmadan Geçme