BAŞKAN KARACA YÖNETİCİLERİ YEMEKTE AĞIRLADI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Beşiktaş maçı öncesinde siyah beyazlı ekibin yöneticilerini yemekte ağırladı. Ece Saray Grida Port'ta gerçekleşen organizasyon sohbet havasında geçti.

  • 1217
BAŞKAN KARACA YÖNETİCİLERİ YEMEKTE AĞIRLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan, geçtiğimiz yıllarda Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Akif Celalettin Şimşek, Beşiktaş Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Torunoğulları, Beşiktaş Basketbol Takımı Yöneticisi Umut Şenol, Beşiktaş Başantrenörü Burak Bıyıktay, Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları’nın katıldığı yemek samimi bir ortamda gerçekleşti.  
  
Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları yaptığı açıklamada, “Öncelikle geçen gün İzmir’de meydana gelen depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şu anda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Temennimiz daha çok insanın göçük altından sağ olarak kurtarılması. Buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Geçtiğimiz günlerde Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak Lokman Hekim Fethiye Belediyespor takımımız için moral yemeği düzenledik. Bu akşam da Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca, Beşiktaş yöneticileri ve heyetini ağırlama nezaketi gösterdi. Beşiktaş Futbol A.Ş’nin başında olan amcam Erdal Torunoğulları, Beşiktaş Basketbol Takımı Yöneticisi Umut Şenol, başantrenörümüz ve takım kaptanımız da bizimle. İki takım arasındaki maç umarım dostluk içerisinde geçer. LH Fethiye Belediyespor’un yanındayız. İnşallah karşılaşmadan galibiyetle ayrılırlar” dedi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamasında, “Bu tür organizasyonlar Fethiye adına güzel anılar. Türkiye spor tarihinde önemli bir yere sahip olan 3 büyüklerden Beşiktaş’ı burada ağırlamak bizlere mutluluk veriyor. Basketbol Süper Ligi’nde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Beşiktaş ile karşılaşacak. Beşiktaş’ın yöneticileri, başantrenörü, Başsavcımız, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız ve geçmiş yıllarda Cumhuriyet Başsavcımız olan Akif Celalettin Şimşek burada. Hepsi Beşiktaşlı, bir Fenerbahçeli olarak kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Fethiye’de yine anlamlı bir gün olacak ve tarih yazılacak. İyi olan kazansın fakat gönlüm Fethiye’den yana” diye konuştu. 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Basketbolda konuğumuz bu hafta Beşiktaş… Yöneticilerimiz ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Hak eden kazansın ama Fethiye kazansın. İlçe olarak sporda iyi bir ivme kazandık. Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü kadın voleybol takımımız kazandı ve 4’te 4 yaptı. Pazar günü öğle saatlerinde basketbol, akşam da Fethiyespor’un futbol maçı var. Takımlar iyi bir şekilde yollarına devam ediyor. İnşallah devamı da gelir. İzmir’de yaşanan elim depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme