OĞLU VE BABASI İÇİN SERGİ AÇTI

Fethiye Ölüdeniz'de turizmcilik yapan Gün Senin Arı, merhum oğlu Yunus Günel ve merhum babası Yaşar Arı onuruna kendi yaptığı resimlerini sergiledi. Fethiyeli turizmci Gün Senin Arı'nın resim sergisine yoğun ilgi oldu. Yerli ve yabancı turistlerin de ilgi ile izlediği sergide denize tutkusunun hemen hemen tüm resimlerde işlendiği gözlendi. Gün Senin Arı, resim sergisine katılanlara teşekkür etti.

  • 2706
OĞLU VE BABASI İÇİN SERGİ AÇTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ölüdeniz’de Belceğiz Plajı yanındaki işletmesinin önünde deniz tutkunu genç yaşta kaybettiği oğlu ve babası için resim sergisi açan turizmci Gün Senin Arı satılan resimlerinin tüm gelirini Fethiye Belediyesi’nin okutmakta olduğu çocuklara bağışladı. Tamamen deniz tutkusu üzerine yaptığı resimlerini “Denizden Yansımalar” adı altında sergide birleştiren turizmci Gün Senin Arı’nın sergisine, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Özgen Uysal, Avusturya Mimarlar Odası Başkanı Walter Stalzhammer, Lale Manço ve turizmciler katıldı. Yerli ve yabanı turistlerin de ilgi ile izlediği sergiden elde edilen gelirin Fethiye Belediyesi’nin okutmakta olduğu çocukların eğitim ihtiyaçları için kullanılacağı bildirildi. 

Pazartesiye kadar açık kalacak olan sergi ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan turizmci ressam Gün Senin Arı, “Sergime katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Babam madenci Yaşar Arı Fethiye’nin ilk dalgıcı idi, oğlum Yunus Günel de deniz aşığı… Onlarla birlikte gördüğüm renk, desen ve yansımaları “Derinden Yansımalar” adı altında bir sergide birleştirdim ve bunu bir sanat terapisi olarak değerlendirdim. Serginin geliri Fethiye Belediyesi’nin okutmakta olduğu çocukların ihtiyaçları için kullanılacaktır. Sergi Pazartesi gününe kadar açıktır” şeklinde konuştu.

OĞLU VE BABASI İÇİN SERGİ AÇTI
OĞLU VE BABASI İÇİN SERGİ AÇTI
OĞLU VE BABASI İÇİN SERGİ AÇTI
OĞLU VE BABASI İÇİN SERGİ AÇTI

Bakmadan Geçme