'İYİ PARTİ ÜLKESİ İÇİN KAYGILANANLARIN PARTİSİDİR'

İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, il ve ilçe kongrelerinin ardından ilk programını Seydikemer'de gerçekleştirdi. İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Şekerdağ, kongre sürecinde verilen destekten dolayı teşekkür etti.

  • 980
'İYİ PARTİ ÜLKESİ İÇİN KAYGILANANLARIN PARTİSİDİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler ve yönetimini ziyaret eden İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, kongre sürecinin ardından ilk ilçe programını Seydikemer’de gerçekleştirdiğini belirtti. İyi Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyelerinin de yer aldığı toplantıda bölge gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. 

İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız, ilçe programlarına Seydikemer’den başladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bunun yanında ilçemizde esnaf ziyaretlerinde bulunacak” dedi. 

İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ açıklamasında, “İl kongremizin ardından pandemi dönemi nedeniyle teşkilatlarımızla pek bir araya gelemedik. İlçe programlarımıza Seydikemer’den başladık. İl kongresinde desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İyi Parti, ülkesi için kaygılananların partisidir. Türkiye iyi olsun şiarıyla çıktığımız yolda önemli aşamalar kaydettik. Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı genel seçimlerde de tekrarlamayı hedefliyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye için uğraş vermeye devam ediyoruz. Arkadaşlarımızla bunu başaracağımıza inanıyorum. Biz millet için yola çıktık. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme