NECO'DAN BAŞKAN KARACA'YA ZİYARET

Türk müziğinin usta isimlerinden 72 yaşındaki Neco (Nejat Özyılmazel), Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti. Esprili ve samimi açıklamaları ile Fethiye'nin geçmişine dair anılarını paylaşan Neco, 'Türkiye'de ilk defa bu bölgenin ve Kayaköy'ün belgeselini yapan benim. Ben ülkeme ama Ege Bölgesi'ne ayrı aşık biriyim' ifadelerini kullandı.

  • 898
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
NECO'DAN BAŞKAN KARACA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Türk sanat dünyasında müzisyen ve oyuncu kimliği ile tanınan Neco, Beşiktaş Kulübü’nde de birçok kez yöneticilik yaptı. Ege Bölgesi’ne aşık olduğunu dile getiren ünlü isim, Türkiye’de ilk defa Kayaköy’ün belgeselini kendisinin yaptığını belirtti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ziyaret için Neco’ya teşekkürlerini sundu.    

FETHİYE’NİN ESKİ HALİNİ BİLİYORUM
Neco yaptığı açıklamada, “Belediye binası girişinde 1933 yılının Fethiye’sini gördük. Ben buraya ilk geldiğimde yıl 1969’du. Bir arkadaşım ile Ege Bölgesini merak ettiğimiz için kendi yaptığımız sırt çantalarımızla seyahate çıkmıştık. Dolayısı ile Fethiye’nin eski halini de biliyorum. Ben ülkeme aşık ama Ege Bölgesi’ne bir ayrı aşık biriyim. Ege Bölgesi gibi güzel bir bölge dünyanın hiçbir yerinde yok” dedi. 

SANAT DÜNYASI İLE İLGİLENMİYORUM
Sanat dünyasından bir arkadaşı olmadığını söyleyen Neco, “Sanat dünyası ile pek ilgilenmiyorum. Benim sanatçı arkadaşım yok. En son bir arkadaşım vardı 20 sene evvel kaybettim, Cenk Koray idi, Allah rahmet eylesin. Onun haricinde benim sanat dünyası ile ilgili arkadaşım yok” ifadelerini kullandı. 

TATİL İÇİN GELDİM
Fethiye’ye tatil için geldiğini ifade eden ünlü sanatçı, “Tatil için bu güzel ilçedeyim. 
Böyle güzel bir yeri görmek, böyle değerli dostlar ile görüşüp tanışmak benim hakkım. Bugün de değerli Belediye Başkanımız ile tanıştım. Benim için karlı bir gün oldu. Türkiye’de ilk defa bu bölgenin ve Kayaköy’ün belgeselini yapan benim. Kayaköy’ün tarihi ile ilgili belgesel yaptım. National Geographic de benim çektiğim belgeselleri yayınlamıştır. Bu yüzden buralara tarihsel olarak da hayran biriyim” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme