BU ZİYARETTE FENERBAHÇE KONUŞULDU

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Ünal, 'Bugün ilçemizdeki en büyük Fenerli, Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca'ya nezaket ziyaretine geldik. Göreve geldiği günden bugüne Fethiye için önemli hizmetlere imza attı' dedi.

  • 634
BU ZİYARETTE FENERBAHÇE KONUŞULDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya atkı hediye etti. Fenerbahçe’nin konuşulduğu ziyarette Başkan Karaca, Kulüp Başkanı Ali Koç’un 29 Ekim’de Fethiye’de olacağını dile getirdi. 

Ziyarette konuşan Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, “Bugün ilçemizdeki en büyük Fenerli, Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya nezaket ziyaretine geldik. Göreve geldiği günden bugüne Fethiye için önemli hizmetlere imza attı. Bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz. Sahip olduğu Fenerbahçeli kimliği ile de hepimizin gönlündedir” dedi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ziyarete teşekkür ederek, “Fenerbahçe çocukluğumdan bu yana taraftarı olduğum bir takım. Bu yıl hedefleri doğrultusunda yürüyen bir takımın derneği ile beraberiz. Birkaç hafta önce Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Fenerbahçe ile karşılaştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bizi centilmen bir şekilde karşıladı. Bizler Fenerbahçeli taraftarlar olarak ülkemizin en centilmen taraftarı olma yolunda iddialıyız. Basketbol Süper Liginin 2. devresinde Fenerbahçe basketbol takımını en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Başkanımız Ali Koç 29 Ekim’de bizimle beraber olacak, bunu da Fethiye kamuoyuna duyurmak istiyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme