NAGİHAN BULUT'TAN KADINLARA DAVET

Fethiye'nin ilk kadın belediye başkan adayı olan, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tüm Fethiyeli kadınları 'Kadın Dayanışması' çayına davet ediyor.

  • 1032
NAGİHAN BULUT'TAN KADINLARA DAVET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin ilk kadın belediye başkan adayı olan, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tüm Fethiyeli kadınları “Kadın Dayanışması” çayına davet ediyor.

 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Tuana Tatil Köyü’nde düzenlenecek “Kadın Dayanışması” çayına tüm Fethiyeli kadınları davet ediyor.

 

Nagihan Bulut yaptığı davet açıklamada, “Her yıl 8 Mart’ta kutladığımız Dünya Emekçi Kadınlar Günü Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen uluslararası bir gündür. Kadına karşı yapılan her türlü ayrımcılığın her zaman karşındayız. Kadınlarımız isterlerse her türlü zorluğun üstesinden gelebilir. Ekonomi, siyaset, sanat, eğitim ve sosyal yaşamda kadını dışlayan her türlü anlayışa baş kaldırarak kadınlarımızın her alanda varlığını güçlendirecek adımlar atacağız” dedi.

 

“Bizler cinsiyetçi yaklaşıma karşı çıkarak siyasi, sosyal, kültürel yani kısacası yaşamın her alanında kadınlarımızın aktif olduğunu görmek istiyoruz.” diyen Bulut,  “Bir gün olsun elinizdeki bütün işleri bırakalım, kendimiz için güzel, keyifli bir şeyler yapalım. Gelin kadın kadına buluşmanın keyfini yaşayalım.” diyerek düzenlenecek olan “Kadın Dayanışması” çayına tüm Fethiyeli kadınları davet etti.

 

İyi Parti “Kadın Dayanışması” çayı 8 Mart Cuma günü saat 14.00’te, Tuana Tatil Köyünde yapılacak. Katılmak isteyen kadınlar için İyi Parti İlçe Başkanlığı önünden ve Salı Pazarından otobüsler kaldırılacak.

Bakmadan Geçme