NAGİHAN BULUT, GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Nagihan Bulut, Fethiye'nin ilk kadın Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürürken, Bulut, yazılı ve görsel basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda buluştu

  • 1658
NAGİHAN BULUT, GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Nagihan Bulut, Fethiye'nin ilk kadın Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürürken, Bulut, yazılı ve görsel basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Toplantıya İYİ Parti İlçe Başkanı Suat Aybek, Gençlik Kolları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Fethiye Belediye Başkan adayı Nagihan Bulut, Fethiye ile ilgili projelerini Pazartesi günü proje lansman toplantısında açıklayacağını bildirdi.


Fethiye'nin tek kadın Belediye Başkan adayı olan İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Nagihan Bulut, Fethiye İlçesi'nin yazılı ve görsel basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi. Sahil bandındaki Çarıklı Et Restorandaki kahvaltılı toplantıya İYİ Parti İlçe Başkanı Suat Aybek, Gençlik Kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile gazeteciler katıldı. Fethiye Belediye Başkan adayı Nagihan Bulut, seçimlerde iddialı olduğunu belirtti. Fethiye ve mahallelerini proje tanıtım toplantısının ardından karış karış gezeceklerini söyleyen Bulut, Pazartesi günü saat 17:00'de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi salonunda proje lansman toplantısı yapacaklarını, bu toplantıya tüm Fethiye halkını özellikle de kadınları beklediğini söyledi. Fethiye'ye 20 yıldan bu yana Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın önemli hizmetler yaptığını, bu hizmetleri aynı şekilde devam ettireceğini kaydeden Bulut, Fethiye halkının 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde projelere ve sorun üretmeyecek çözüm üretecek Belediye Başkan adayına oy vermesini istedi. ''Kadın erkek, genç ihtiyar herkesin gönlünü alacağım'' diyen Nagihan Bulut, Fethiye Belediye Başkanlığını ilk kez bir kadın olarak tüm halkımızla birlikte yönetmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme