İYİ PARTİ NEZAKET ZİYARETLERİNDE BULUNDU

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve İyi Parti ekibi 2 Mart Cumartesi günü Saadet Partisi İlçe Başkanlığı, Vatan Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi'yi, Demokrat Parti İlçe Başkanlığını ve CHP Fethiye Seçim Bürosunu ziyaret etti.

  • 1352
İYİ PARTİ NEZAKET ZİYARETLERİNDE BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve İyi Parti ekibi 2 Mart Cumartesi günü Saadet Partisi İlçe Başkanlığı, Vatan Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi’yi, Demokrat Parti İlçe Başkanlığını ve CHP Fethiye Seçim Bürosunu ziyaret etti. Görüşmelerde Fethiye nezaket kuralları içerisinde, Türkiye’ye örnek bir seçim ortamı olduğu konusunda ortak fikirler beyan edildi.

 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, meclis üyesi adayları ve partililer Fethiye’de bulunan siyasi partilere ve belediye başkan adaylarına nezaket ziyaretinde bulundu. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ramazan Yiğit’i ve partilileri 4 Mart Pazartesi Günü düzenlenecek olan “İyi Parti Belediye Meclis Adayları ve Proje Tanıtım Toplantısı”na davet etti.

 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, seçim çalışmalarının barış atmosferinde geçmesini istediklerini belirterek, herkese başarılar diledi.

 

Ramazan Yiğit ise Bulut ve ekibinin gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

 

Selvi’den Bulut’a kitap hediyesi

Vatan Partisi’ni de ziyaret eden Nagihan Bulut, Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi ile görüştü. Selvi, Bulut’a Yusuf Akçura’nın ‘Türk Devriminin Programı’ kitabını hediye etti. Bu ince davranışından dolayı Selvi’ye teşekkür eden Bulut, kitabı keyifle okuyacağını söyledi. Selvi, Fethiye’de çok güzel bir atmosferde seçim kampanyalarının yürütüldüğünü ifade etti.

 

İyi Parti ekibi, Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanlığına da nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Osman Buğdaycı ve partililerle görüşen Nagihan Bulut ve Suat Aybek, yerel seçim üzerine sohbet etti.

 

İyi Parti’den CHP’ye ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofisini de ziyaret etti. İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, İyi Parti İlçe Başkanı Suat Aybek ve beraberindeki ekibi CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve partililer karşıladı.

 

Ziyaretlerinden ötürü İyi Parti Adayı Bulut’a ve ekibine teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Daha önce de ifade etmiştik, saygılı seviyeli düzeyli bir seçim sürecini birlikte geçiriyoruz. Hatta Alim Bey, Nagihan Hanım ve Muhittin Bey’in Yörük Türkmen Gecesi’nde beraber dansı tüm Türkiye’de ses getirdi. Bu bakımdan Fethiyemizin özel bir yeri var. 31 Mart seçimlerinde kararı verecek olan Fethiyemizin iradesi olacak. Bu noktada kendilerine başarılar diliyor, ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Dileriz süreç bu şekilde devam eder ve Fethiyemizin kararıyla Fethiye Belediye Başkanı belirlenmiş olur. Bu bakımdan hepimize hayırlı olsun seçim süreci” dedi.

 

“Biz kardeşiz”

İyi Parti İlçe Başkanı Suat Aybek de “Tanrı kardeşleri yaratmış ama kesesini ayrı yaratmış. Biz aslında kardeşiz. Ben öyle nitelendirdim ve bunun da çok çabasını verdim ama keselerimiz ayrı. Adaylarımız oldu. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

“Renk olmak için aday olmadık”

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut da siyasete bir kadın elinin dokunmasının   çok önemli farklar yarattığını belirterek konuşmasında “Saygı, sevgi içinde çok naif bir seçim geçiyor. Şunu söylemek isterim ki biz renk olalım diye çıkmadık. Hem adaylığımla hem meclisimizle gerçekten fark yarattığımızı düşünüyoruz. Umarım bu şans verilir. Bu farkı ileride yönetimde de göstermeyi çok isteriz. Herkes için hayırlı, güzel sonuçları olan bir seçim olsun dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

“Kim seçilirse seçilsin yanında olacağız”

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, bölgeye hizmet getirmek için her kim seçilirse seçilsin yanında olacaklarını kaydetti. Karaca şunları söyledi; “Fethiye ilk defa böyle bir seçim kampanyası geçiriyor. Burada tabiî ki başta aday arkadaşlarımız olmak üzere bu hassasiyeti gösteren kadın kolları ve gençlik kollarında çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın dediği gibi ben isterdim ki hep beraber yürüyelim. Gönlümüz hep beraber yürümekten yanaydı. Türkiye’nin pek çok yerinde CHP ve İyi Parti ittifakla seçimlere gidiyor ve kol kola gidiyoruz. Hedefimiz bu ülkede güzel şeyler yapabilmek adına tehlikeli bir durum hissettiğimiz için biz bu ittifakı yapmıştık. Bodrum’daki adayımızın çekilmemesinden dolayı Fethiye’de ittifak bozuldu. Her parti seçime kendi adayı ile giriyor. Çok değerli bir aday gösterdiler. Çok değerli meclis üyesi arkadaşlarımız var. Yönetimdeki arkadaşlarımız da öyle. Biz bu seçimde kendilerine başarılar diliyoruz. Her şey gönüllerince olsun. Her kim kazanırsa kazansın kazanan arkadaşın yanında olacağız ve bu bölgeye hizmet getirebilmek için, bu bölgede yaşayan insanların mutluluğuna ve refahına katkı saplayabilmek için mücadele vereceğiz. Bunun tüm Fethiye halkına duyurmak istiyorum.”

Bakmadan Geçme