Muhtar Söğüt sessizliğini bozdu

Kargı Mahallesi Muhtarı Cafer Söğüt, geçtiğimiz günlerde ulusal bir gazetede çıkan 'Fethiye'de Orman Talanı Var' başlıklı haberin kaynağının Kargı Mahallesinde olmadığını dile getirerek, 'Mahallemizde orman alanlarının talan edilerek, yerine kaçak inşaatların yapıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor' diye konuştu.

  • 2343
Muhtar Söğüt sessizliğini bozdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde ulusal bir gazetede yeni imar affı beklentisi ile hareket eden şahısların, Kargı Mahallesinde kaçak inşaatlar yaparak doğayı talan ettiklerine dair çıkan haber karşısında sessizliğini bozan Kargı Mahallesi Muhtarı Cafer Söğüt, "Birileri başka mahallelerde yapılan bu tür kirli çalışmaları, benim mahallemde yapılıyormuş gibi kamuoyuna yanlış ve yalan bilgilendirme yapıyor. Kargı Mahallesinde orman alanlarının talan edilerek, yerine kaçak inşaatların yapıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor" dedi.
Yapılan haberin muhabirini ve gazeteyi kınayan Söğüt, "İlçemizde görevini layığı ile yapan bir çok gazeteci arkadaşımız var. Ve hepsi mahallemizi çok iyi bilirler. Söz konusu haber ulusal bir gazete yapılıyor ve araştırmalarımıza göre o gazetenin de burada muhabiri veya herhangi bir şubesi yok. O gazetenin 26 Ocak tarihinde çıkan sayısında yeni imar affı beklentisi ile hareket eden şahısların, Kargı Mahallesinde kaçak inşaatlar yaparak doğayı talan edildiğine dair aslı olmayan bir haber var. Kargı Mahallesinde kaçak yapıların ve imar barışından faydalanmak üzere bir takım villa inşaatlarının ormanlık alanların talan edilerek devam ettiği kesinlikle yalandır. Yapılan haberde Kargı Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi adres veriliyor. Benim mahallemde böyle bir cadde dahi yok. Hiç kimse benim mahallem ve mahalle halkım için karalama çalışması yapmasın. Başka yerlerde yapılan çalışmalar, Kargı Mahallesinde yapılıyormuş gibi gösterilemez. Bu hedef şaşırtma çalışmasıdır" diye konuştu.

Yorumlar 1
Memo 29 Ocak 2021 19:47

Ciflik mah dirmili yurdu biliniyor Süleyman Demirel bulvarından gidiliyor sağlı sollu orman binalar

Bakmadan Geçme