Muğlaspor'dan sosyal medya atılımı

2020-2021 sezonunda Misli.com3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Muğlaspor, yeni sezon öncesinde sosyal medya hesaplarında atılım yaptı. Yeşil-beyazlı ekip facebook ile instagram hesaplarını yenilerken, youtube'da da hesap açtı.

  • 892
Muğlaspor'dan sosyal medya atılımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Facebook'ta ''Muğlaspor Kulübü'' adı altında yeni bir sayfa açan kulüp, youtube dünyasına da giriş yaptı. Video paylaşım platformu youtube'da ''Muğlaspor Tv'' adında bir kanal açtığını duyuran yeşil-beyazlılar, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.
Muğlaspor'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada; ''Bu kanalda kulübümüz hakkında çok özel kliplere, programlara ve belgesellere yakından tanık olma fırsatı yakalayacak, yeşil-beyaz renklerden anında haberdar olacaksınız.'' ifadeleri kullanıldı.
Muğlaspor Kulübü, sosyal medya birimini güçlendirerek yeşil-beyazlı camiadan herkesi haberdar etmeyi amaçlıyor. Kulübün sosyal medya hesaplarından fotoğraf ve video kliplerin yanı sıra çeştili grafik tasarımların da aktif olarak paylaşılacağı belirtildi. 
Muğlaspor'un yeni resmi sosyal medya hesapları;
FACEBOOK: www.facebook.com/muglasporkulubu48
YouTUBE: https://bit.ly/3h8ergU
TWITTER: https://twitter.com/muglasporklb
INSTAGRAM: https://instagram.com/muglasporklb

Bakmadan Geçme