Muğla Ülkü Ocakları'ndan örnek çalışma

Muğla Ülkü Ocakları sosyal sorumluluk projeleri kapsamında örnek bir çalışmayı daha hayata geçirdi. Pandemi sürecinde ekonomik olarak zor bir süreç geçiren yerel esnafa sahip çıkılması konusunda farkındalık yaratacak bir faaliyete imza attı.

  • 725
Muğla Ülkü Ocakları'ndan örnek çalışma
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Muğla Ülkü Ocakları tarafından “Alışverişini yerel esnaftan yap ! Esnafına sahip çık !” sloganıyla bastırılan stickerları şehrin çeşitli yerlerine ve esnafların duvar ve vitrinlerine yapıştırarak, yerel esnafın içinde bulunduğu zor duruma ve yerel esnafa sahip çıkılması gerektiğine dikkat çektiler.
Muğla Ülkü Ocakları Taşra Teşkilatı tarafından yapılan bu faaliyette esnaflar ve ve vatandaşlar bu çalışmayı takdirle karşıladı. Esnaflar bir nebze moral bularak Muğla Ülkü Ocaklarına bu hassasiyet için teşekkür ettiler.
Muğla Ülkü Ocaklarından yapılan açıklama ise;
“Muğla Ülkü Ocakları olarak, pandemi sürecinde zorluk çeken esnaflarımıza destek olmak amacı ile vatandaşlarımıza alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları hassasiyetini içeren bilgilendirme broşürü dağıttık.Ardından esnaflarıma yerel esnaf ibareleri etiketlerimizi dağıtarak onların her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik.” ifadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme