Muğla, Cumhurbaşkanlığı 2'nci Uluslararası Yat Yarışlarına Ev Sahipliği Yapacak

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Yat Yarışları'nın 2021 takvimi ve rotası belli oldu. Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışı ilk etabı 25-27 Haziran 2021 tarihleri arasında turizmin gözbebeği Muğla'da.

  • 819
Muğla, Cumhurbaşkanlığı 2'nci Uluslararası Yat Yarışlarına Ev Sahipliği Yapacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı 2’nci Uluslararası Yat Yarışları’nın Muğla etabı, 25 Haziran’da dünyanın en özel destinasyonlarından Marmaris-Bodrum rotasında gerçekleştirilecek. Ekiplerin Halikarnas Kupası için mücadele vereceği Yarışların, ödül töreni 27 Haziran tarihinde Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek.
Cumhuriyet Kupası - Mavi Vatan Kupası ve Barbaros Hayreddin Paşa Kupası İstanbul etabı ise ‘’İki kıtada yaşayan şehir’’ adıyla Boğaziçi’nde gerçekleşecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlayacak etapta, Cumhuriyet Kupası (İstanbul Boğazı), Mavi Vatan Kupası (Adalar parkuru) ve Barbaros Hayreddin Paşa Kupası (Caddebostan parkuru) yarışları düzenlenecek. İstanbul etabında, Galataport İstanbul Yarış Köyü’ndeki ve kıyıdaki izleyiciler etkinliği, daha önce hiç olmadığı kadar yakından izleme şansını bulacak. İstanbul etabı 31 Ekim’de ödül töreni ile sona erecek.
CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI İÇİN KITALARARASI YARIŞACAKLAR
Dünyanın dört bir yanından katılacak yelkenli tekneler ve yüzlerce yarışçının şampiyonluk için mücadele vereceği iki etabın sonunda, toplamda en iyi dereceyi elde edecek ekip, Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı Şampiyonu unvanına ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’na hak kazanacak.
 

Bakmadan Geçme