MOTOSİKLET SATIŞLARI DA KAMPANYALARLA ARTTIRILIYOR

Otomotiv sektöründe yaşanan daralmanın motosiklet sektöründe de yaşandığı ancak kampanyalarla motosiklet satışlarının arttırılmaya çalışıldığı öğrenildi. Honda Motosiklet Türkiye Satış 1.'si Kıvrak Motor sahibi Nuri Kıvrak, sattığı Honda motosiklet ürünlerinden bazıları için kampanyalar başlattığını açıkladı.

  • 2873
MOTOSİKLET SATIŞLARI DA KAMPANYALARLA ARTTIRILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son aylarda otomotiv sektöründe yaşanan daralmanın motosiklet sektöründe de yaşandığı ancak bu sektörde yapılan kampanyalarla satışları bir önceki yılın üzerine çıkarılmaya çalışıldığı bildirildi. Fethiye'de 25 yıldan bu yana Honda Motosiklet Türkiye Satış 1.'si olan Kıvrak Motor sahibi Nuri Kıvrak, böylesine bir dönemde görülmemiş kampanyalar başlattığını açıkladı. Kıvrak, Fethiye, Marmaris ve Bodrum'daki şubelerinde bir hafta olarak belirlenen sürede motosiklet almak isteyen ya da motosikletlerini yenilemek isteyenlere önemli bir ekonomik fırsat yarattıklarını ifade etti. Kıvrak; hemen her motosiklette bin TL ve üzerinde indirime gittiklerini, bu 1 haftalık kampanyadan hemen her vatandaşın yararlanabileceğini ifade etti.
Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Satış 1.'liğine ulaştıran halkımıza şu yaz günlerinde yeni bir fırsat sağladıklarını ifade eden Nuri Kıvrak, motosiklet kazalarının önlenmesindeeğitimin önemli olduğunu, özellikle otopark konusunda motosikletin daha rahat biçimde ulaşım aracı olduğunu söyledi.

 


 

Bakmadan Geçme