MİNİK ÖĞRENCİNİN ANLAMLI SÜRPRİZİ

İlk Adım Kreş ve Anaokulu öğrencisi 5 yaşındaki Dila Alacapunar, kreşin Cumhuriyet Bayramı etkinliği kapsamında, elinde gazete ile 'Yazıyor yazıyor yarın Cumhuriyet ilan ediliyor yazıyor' sözleriyle Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ın makamına giriş yaptı. Minik öğrenci elindeki gazeteyi Kaymakam Fırat'a takdim etti.

  • 1095
MİNİK ÖĞRENCİNİN ANLAMLI SÜRPRİZİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; İlk Adım Kreş ve Anaokulu’nun etkinliği kapsamında öğrenci Dila Alacapunar; Kreş yetkilileri Murat Koç, Feyza Koç ve Derya Kaptan ile birlikte Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a ziyarette bulundular. Gerçekleştirilen etkinlikte Kaymakam Fırat, minik Dila’ya hediye de sundu. 

Kreş yetkililerinden Murat Koç yaptığı açıklamada, “Kurum olarak çocuklarımızda Cumhuriyet bilincini geliştirmek için ilçe protokolünü ziyaret ediyoruz. O dönemde çocuklar, aynı bu kıyafet ile Cumhuriyet’in ilanını haykırdılar. Biz de bunu canlandırmak istedik ve küçük bir replik hazırladık. Bizleri kabul ettiği için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ziyarete teşekkür eden Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Gerçekten çok duygulandım. Cumhuriyet’in değerlerini küçük çocuklarımızın özümsemesini sağlamak, bu bayramın en büyük özelliğidir” dedi. 

Bakmadan Geçme