Minibüsçüler geleneksel lokma etkinliği gerçekleştirdi

Fethiye Ölüdeniz 22 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi yaklaşık 20 yıldır sürdürdükleri geleneksel lokma ikramı etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdiler. Merhum üyeleri için düzenlenen lokma ikramı etkinliğine ilgi yoğun oldu. 22 No'lu Ölüdeniz Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ünal Arıcı, 'Ebediyete intikal eden üyelerimiz ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz kooperatif yöneticilerimiz için bu etkinliği düzenledik' ifadelerini kullandı.

  • 983
Minibüsçüler geleneksel lokma etkinliği gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ölüdeniz 22 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi yaklaşık 20 yıldır birlik beraberlik ve dayanışma örneği gösteriyor. 54 üyesi bulunan kooperatifin hayata veda eden üyeleri için her yıl lokma döktürüp, dualarda bulunulurken bu yıl da aynı etkinlik minibüs durağında düzenlendi. Etkinliğe kooperatif üyeleri yoğun ilgi gösterirken etkinlik korona virüs önlemleri alınarak gerçekleştirildi. Etkinlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden kooperatifin eski yöneticileri Osman  Gergin ve Fethi Kaya da unutulmadı. 

22 No’lu Ölüdeniz Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ünal Arıcı, “Bu bizim zaten geleneksel olarak 15-20 senedir sürdüğümüz bir etkinliğimiz. Fakat geçmiş sezon başında yapmayı düşünüyorduk. Maalesef sezonumuz kötü gitti. Covid-19 nedeniyle sezonumuz Haziran ayında başladı. Bunun yanı sıra bizde bu aylarda bunu değerlendirelim istedik” dedi. Arıcı, “Etkinliğimizi merhum üyelerimiz için yapıyoruz. Maalesef geçmişte yöneticilik yapan, başkanlık yapan iki tane abilerimizi son 10 gün içinde kaybettik. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Onlara da Allah rahmet eylesin. Bütün geçmişte vefat eden abilerimize, büyüklerimize, şehitlerimizin ruhuna bu etkinliği düzenledik. Onların hepsine Allahtan rahmet diliyorum. Bunu geleneksel olarak devamlı her sezon başında yapıyorduk. Bu sene maalesef pandemiden dolayı hem katılım az, bizde bunu bu şekilde idare edelim dedik. Bu günlere kadar pandemi biraz azdı ama yaklaşık 2 aydan bu yana biraz daha yükseldi. Bizde dikkat etmek zorundayız. Ağabeylerimizi kaybettiğimiz için hepimiz üzgünüz. Geçmişte burada idarecilik, yöneticilik yapan Osman Gergin abimizi kaybettik. İyi bir abimizdi, sakin biriydi. Covid-19’a da titizlikle dikkat ediyordu. Diğeri ise Fethi Kaya ağabeyimiz. Oda geçmişte benimle beraber idarecilik yaptı. Burada bir 15-20 yıllık bir hizmeti var. Tabi onları kaybetmek bizi çok derinden üzdü. Korona virüse karşı alınan tedbirlere harfiyen uymalıyız” şeklinde konuştu. 

 
 

Bakmadan Geçme