Milletvekili Ergun'dan Soydemir'e ziyaret

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'e ziyarette bulundu.

  • 994
Milletvekili Ergun'dan Soydemir'e ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Metin Ergun; ekonomiyi ve esnaflarımızı rahatlatacak olan kredi sicil kaydının silinmesi ile ilgili yaptığı çalışmalardan ve hazırlanan yasa tasarısı ile ilgili bilgi verdi. Ergun “Fethiye’nin ana şah damarları olan odalarımızı ziyaret etmekteyiz. Amacımızsadece fotoğraf karesi vermek değildir, odalarımızın vermiş olduğu bilgiler bizler için çok önemlidir. Özellikle küçük esnaflarımızın bankalardan kredi alabilmesi için sicil affının ve sicil kaydının silinmesi için bir kanun hazırlığı çalışması yapmaktayız. Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili bilgilendirmede bulunacağım” dedi. 

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Esnaflarımız kredi kullanamıyor. Kredi borcu olmamasına rağmen sicil kaydından dolayı talep ettiği kredileri alamıyor. Ekonomiye büyük bir durgunluk vermektedir. Fethiye Körfezi’nin temizliği, antik tiyatronun bir an önce  turizme açılması ve Fethiye’ye yeni bir sanayi bölgesinin kazandırılması konularındadestek bekliyoruz” dedi. 

Millet İttifakı’nın devam ettiğini kaydeden Ergun, “Millet İttifakı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Genel başkanımızın da söylediği gibi İyi Parti, CHP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan Millet İttifakı seçim döneminde olduğu gibi aynı şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalar ile Millet ittifakını daha çok tabana yayacağız. HDP, Millet İttifakı içerisinde değildir” dedi. 
 

Bakmadan Geçme