Milas Belediyespor galibiyetlere devam ediyor

Milas Belediyespor Voleybol Takımı TVF 1. Lig 14. hafta maçında kendi sahasında karşılaştığı Global Connect Travel Düzce takımını yenerek, liderliğe devam etti.

  • 533
Milas Belediyespor galibiyetlere devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas’ı TVF 1 Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor ilk seti kaybetmesine rağmen maça ağırlığını koydu ve maçtan 3- 1 galibiyetle ayrıldı.
Maça kötü başlayan ekip ilk seti 19-25 kaybetmesine rağmen çabuk toparlandı ve  25-10, 25-22, 25-14, lük setlerle rakibini 3-1 mağlup etti. Aldığı 3 puanla puanını 39’a çıkaran Milas Belediyespor liderlik koltuğundaki yerini perçinledi.
Takımı bu önemli galibiyet için kutlayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Kendi sahamızda önemli bir galibiyet alarak, hanemize 3 puan daha yazdırdık. Efeler Ligi yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar büyük bir özveriyle mücadele eden oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.
Milas Belediyespor bir sonraki karşılaşmasını ligdeki en yakın takipçisi olan, Alanya Belediyespor’a karşı oynayacak. Bu önemli müsabaka 14 Şubat 2021 Pazar günü Alanya’da oynanacak.

 

Bakmadan Geçme