MHP'li Arıç güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Seydikemer İlçe Kongresi, Tufanlar Dinlenme Tesisi Salonu'nda yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Arıç'ın tek liste ile aday olduğu kongreye yoğun ilgi oldu.

  • 3757
MHP'li Arıç güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Seydikemer İlçe Kongresi, Tufanlar Dinlenme Tesisi Salonu’nda yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Arıç’ın tek liste ile aday olduğu kongreye yoğun ilgi oldu. MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Ülkü Ocakları Fethiye Şube Başkanı Emre Tekcan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda delegenin katıldığı kongrede Cumhur İttifakı için birlik ve beraberlik mesajları verildi. Kongrede Mehmet Arıç yeninden oybirliği ile MHP Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi. 

Divan başkanlığı MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, divan başkan yardımcılığını Cengiz Çay, katip üyelikleri Yusuf Bağırcı, Kaan Çakır ve Ferah Soydan’ın yaptığı kongreye yoğun ilgi olup; 400’e yakın delege katıldı.  Genel kurulda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. Faaliyet ve mali raporların okunmasının ardından ilk olarak konuşan MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, “Ülkücü harekette görev istenmez, layık olana verilir diye biliyorum. Bu kutsal görev bana verildiğinde çok heyecanlandım ve yapabilir miyim diye çok düşündüm. Siz kıymetli üyelerim ve yönetimimin desteği ile sizden aldığım güven ve güçle samimi bir şekilde çalışarak gücümüzün yettiği kadarıyla gerek teşkilatımıza, gerekse Cumhur İttifakının ruhuna yakışan bir şekilde hizmet vermeye çalıştım. Bundan sonra da görev nasip olursa, en iyi şekilde sizlerle birlikte bu yeni kurulan, şirin ilçemize hizmet etmeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Korona virüsü gölgesinde yapılan kongremizin siyaseten bundan sonrada dünya ve ülkemiz siyasetini mutlaka etkileyeceği düşüncesindeyim. Bizde Genel Merkezimizin izleyeceği politikayı takip edip, amasız, nedensiz harfiyen uyacağımızı bilmenizi ve bilinmesini rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kongremizin kutsal davamıza, ilçemize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Fethiye Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çay, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Yusuf Bağırcı ile diğer yetkililerin de birlik beraberlik mesajı veren konuşmalar yaptığı kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” ifadelerinin yer aldığı mesaj okundu, uzun süre alkışlandı. Kovid-19 önlemlerinin alındığı kongrede yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

Muharrem Çavdır, İbrahim Aydın, Ahmet Tokuç, Adnan Boğa, Çetin Yıldız, Hayri Tahancı, Abdurrahman Ersoy, Fatih Mergen, Nazmi Aydın, Bahattin Yanatma, Hasan Pırtı, Ali Osman Büyükünal, Hüseyin Mergen, Lüftü Hasta, Tahir Tunay, Erkan Büyükçotur, Şakir Öğmen ve Ali Takoz.

MHP'li Arıç güven tazeledi
MHP'li Arıç güven tazeledi
MHP'li Arıç güven tazeledi
MHP'li Arıç güven tazeledi

Bakmadan Geçme