BAŞKAN ADAYLARI 'TURGAY ÖZTÜRK'E TAM DESTEK'

Ak Parti Fethiye ilçe Başkanlığı kongresi 20 Eylül Pazar günü saat 17:00'de yapılacak. Kongre öncesi daha önce Ankara'ya çağırılan başkan adayları, ilçe başkanlığı için aday olan mevcut başkan Turgay Öztürk'e destek olduklarını açıkladılar.

  • 2295
BAŞKAN ADAYLARI 'TURGAY ÖZTÜRK'E TAM DESTEK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Erdoğan Karagöz'ün haberine göre; Ak Parti Fethiye İlçe kongresinde başkan adayı ve mevcut başkan Turgay Öztürk’e yoğun destek var. Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı adaylığı için Ankara’ya çağırılan başkan adayları,  Adem Camuz, Keramettin Yılmaz ve Süleyman Baydar Boğaziçi Restorant’ta mevcut ilçe başkanı ve başkan adayı Turgay Öztürk ile kahvaltıda bir araya geldiler. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Fethiye, Muğla ve Türkiye gündemi değerlendirilirken Pazar günü yapılacak Ak Parti FEtihye İlçe Kongresi’nin detayları da konuşuldu. Pazar günü Fethiye Merkez Atatürk İlkokulu bahçesinde saat 17:00’de yapılacak olağan genel kurulda genel merkezin adayı olarak açıklanan mevcut başkan Turgay Öztürk, kongreye 400 delegenin davet edildiğini dile getirerek “Covid-19 tedbirleri kapsamında kongremizi başarılı şekilde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Öztürk “AK Parti birliği, beraberliği ve kardeşliği şiar edinmiş bir partidir. Sorumluluğumuz ve görevimiz büyük. Ancak işimiz kolay. Çünkü başımızda liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. AK teşkilatın, AK dava adamları var, Aziz milletimiz var. AK davaya gönül vermiş kıymetli arkadaşlarımız ile bu anlamlı kahvaltı programını gerçekleştirdik. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Adaylık için Ankara’ya çağrılan adaylar Adem Camuz, Keramettin Yılmaz ve Süleyman Baydar; “Ak Parti Genel Merkezi yani Ankara’nın tek adayı Turgay Öztürk'e tam destek içindeyiz” ifadelerini kullandılar.

Bakmadan Geçme