Metin Cemal Avcı'nın Kardeşi Mertcan Avcı'da Tutuklandı

Türkiye'nin konuştuğu Pınar Gültekin cinayetinde bir tutuklama daha gerçekleşti. Katil Metin Cemal Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı da delilleri karartma suçlamasıyla tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Katil Metin Avcı, eski sevgilisi Pınar Gültekin'i bağ evinde öldürdükten sonra cesedini varilde yakmıştı. Pınar'ın annesi görüntülerde bir kişinin daha olduğunu iddia etmişti.

  • 4984
Metin Cemal Avcı'nın Kardeşi Mertcan Avcı'da Tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“ALKOL ALMAYA GİTMİŞTİM'
Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; İfadesi alınan Mertcan Avcı cinayetin işlendiği bağ evine gittiğini kabul etti ancak delil karartma suçlamasını reddetti. Bağ evinde alkollü içkileri koydukları depo olduğu için oraya gittiğini söyleyen Avcı "İşyeri için biraları almaya gidiyordum. Herhangi bir şey görmedim" dedi. Soruşturma devam ediyor. 'Delil karartmak' suçlamasıyla hâkim karşısına çıkan Avcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gece saatlerinde Savcılık talimatı ile gözaltına alınan ve tutuklanan Mertcan Avcı’nın tutuklanma kararı ile ilgili Muğla basınına bilgi verilmezken, bilginin Ankara basınına servis edilmesi dikkat çekti. Ayrıca dosyada gizlilik kararı bulunmasına rağmen dosya içeriği ile ilgili tüm detayların da kim veya kimler tarafından bazı basın organlarına servis edilmesi soruşturmanın selameti açısından ciddi tahribat oluşturacağı ileri sürüldü.

Bakmadan Geçme