Menteşe'de Duyarsız Kalınmadı

Muğla 'nın Menteşe İlçesinde bulunan metruk binalardan , binaların bulunduğu çevrelerde yaşayan mahalle sakinlerinin rahatsız olması üzerine yetkililer harekete geçerek kapsamlı bir çalışma başlattı. 

  • 1074
Menteşe'de Duyarsız Kalınmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde yerel bir gazete de metruk binalardan vatandaşların duydukları rahatsızlıkla ilgili olarak bir haber çıkmıştı. Çıkan haber üzerine başta Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız olmak üzere ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri duyarsız kalmayarak, vakit geçirmeden kapsamlı bir çalışmaya başladılar. Çalışmalar kapsamında İlçe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın talimatı ile İlçe 'de bulunan tüm binalar mercek altına alınarak, tespit edilen toplam 12 adet metruk bina ile ilgili olarak rapor hazırlandı. Hazırlanan raporlar dahilinde metruk binaların gerek çevreye rahatsızlık vermemesi gerek ise; genel güvenlik yöneünden tehlike yaratmaması için Menteşe Belediye Başkanlığına bağlı çeşitli birimlerin koordineli olarak çalışması ile fiziki tedbirler alındı. 
Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz da çalışmaları yakından takip ederek polis ekiplerine güvenlik tedbirlerinin alındığı metruk binaların sık sık kontrollerinin yapılarak kendisine bilgi verilmesi talimatını verdi. Yine gece yarası İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve beraberindeki Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçe 'de bulunan metruk binalara şok baskınlar yaptılar. Şok baskınlarda suç ve suç unsurlarına rastlanmazken, kontrollerin aynı kararlılıkla sürdürüleceği bilgisi alındı.

Bakmadan Geçme