Gizli, 'Mahallemizde çok sayıda hırsızlık olayı olmaktadır

Fethiye'de bulunan Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli, bölgede çok fazla hırsızlık olayının yaşandığını ileri sürerek yetkililerden yardım istedi. Gizli, 'Bölgemizde büyük oranda hırsızlık olayları olmaktadır. Çiftçilerimizin tulumbasından tutun da metal eşyasına kadar ne varsa hepsinin çalığındı bildirildi. Yaşadığımız çevrede Suriyelilerin çok yoğun olmasından dolayı plakasız motor sayısında da artış gözlemlenmektedir' dedi. 

  • 2157
Gizli, 'Mahallemizde çok sayıda hırsızlık olayı olmaktadır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevrede çiftçilerin eşyalarının çalındığını ifade eden Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli, plakasız motosikletlerin sayısında da artış olduğuna değindi. Bunların civar köylerden çalındığını iddia eden MuhtarGizli, yetkililerin bu konuda hassas olmasını istedi. Halkın endişe içinde olduğuna da değinen Gizli, Karaçulha’daki dilenci ve Suriyeli sayısının da fazla olduğuna dikkat çekti. 

Konu hakkında açıklama yapan Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli, “Mahallemizde son günlerde gece saatlerindebaşka illerden yaklaşık 10 minibüs insan geldiğini gördük. Bölgemizde büyük oranda hırsızlık olayları olmaktadır. Çiftçilerimizin tulumbasından tutun da metal eşyasına kadar ne varsa hepsinin çalığındı bildirildi. Yaşadığımız çevrede Suriyelilerin çok yoğun olmasından dolayı plakasız motor sayısında da artış gözlemlenmektedir. Bunlar civardaki köylerden çalınıp getirildiğini düşündüğümüz ruhsatsız plakasız motosikletlerdir. Geceleri mahallemizdeki vatandaşlarımız motosiklet üzerindeki kişileri gördüklerinde bundan endişe duymaktadırlar. Mahallemizde dilenci sayısı da çok fazladır. Bu konuda devletimizi, emniyet müdürümüzü ve zabıtamızı bu konuda hassas olunmasını rica ediyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme