MASKESİ OLMAYANLARA CEZA YAZILDI

Fethiye'de polis ekipleri, maske, sosyal mesafe ve Hayat Eve Sığar (HES) kodu denetimi yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin işlek alanları, parklar ile vatandaşların yoğun olduğu alanlar ve iş yerlerinde maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi. 4 değişik bölgede yapılan çalışmalar gün boyu sürdü.

  • 620
MASKESİ OLMAYANLARA CEZA YAZILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Polis ekipleri Dispanser Caddesi ve kordon boyunda vatandaşları maske takmaları ve sosyal mesafeye uymaları konusunda ikaz etti. Öte yandan HES kodu denetimleri de yapıldı. Cadde, parklar ve kafelerde maske ve sosyal mesafe denetimi yapan ekipler, maskelerini düzgün takmayan ve sosyal mesafe kuralına uymayanlara uyarıda bulundu. 

Fethiye şehir girişleri, otogar ve Dispanser Caddesi gibi halkın yoğun olduğu yerlerde yapılan denetmelerde; maskesi olmayanlara ceza yazıldı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, gün boyu özverili bir çalışma yürüttü. Kafe ve restoranlarda oturma düzeninin sosyal mesafeye uygun olması gerektiğini bildiren ekipler, bazı vatandaşlara da maskelerini takması konusunda uyardı.  
 

Bakmadan Geçme