MİLLETVEKİLLERİNDEN DATÇA'YA DİYALİZ MERKEZİ MÜJDESİ

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, Datça Devlet Hastanesi'ne diyaliz merkezi müjdesi verdiler.

  • 2208
MİLLETVEKİLLERİNDEN DATÇA'YA DİYALİZ MERKEZİ MÜJDESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, yaptıkları açıklama ile Datçalılara müjde verdiler. Milletvekilleri Gökcan ve Demir Datça Devlet Hastanesi’ne diyaliz merkezi için harekete geçtiklerini belirterek şunları kaydettiler; “Datça İlçe Başkanımızın,  hemşerilerimizin,  diyaliz hastalarımızın ve hastane yöneticilerimizin yoğun talebi üzerine harekete geçtik. Sağlık Bakanlığımız ile görüşmelere başladık ve Datça Devlet Hastanemize 5+1 cihaz kapasiteli diyaliz ünitesi kurulması için onay aldık. Bu çerçevede, Datça’da yaklaşık 20 diyaliz hastamıza hizmet verecek olan diyaliz merkezinin kurulumunu sağladık. Artık hastalarımızın diğer ilçelerimizdeki hastanelere veya başka yerlere gitmelerine ihtiyaç kalmamıştır. Muğla’mıza sağlık alanında çok sayıda yatırımı kazandırmanın mutluluk ve haklı gururunu yaşıyoruz. Muğlalı hemşerilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Datça Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun. Muğlamıza destekleri için başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.”
Pandemi sürecinde Hükümetin, yerinde ve zamanında aldığı kararlara da harfiyen uyulması gerektiğini ifade eden Milletvekilleri Gökcan ve Demir sağlıktan eğitime, ulaşımdan tarıma, çevreden turizme kadar  her alanda yatırım ve hizmetlere devam ettiklerini de vurguladı.
 

Bakmadan Geçme