MAKRİ DERGİSİ ARTIK DİJİTAL OLARAK YAYINLANACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan Makri Dergisi, Koronavirüs pandemisi nedeniyle yayın hayatını dijital ortamda sürdürecek. FTSO üyeleri ve vatandaşlara SMS, e-mail ve odanın sosyal medya hesapları üzerinden ulaştırılacak dergiye mobil cihazlardan da kolayca erişilebilecek.

  • 521
MAKRİ DERGİSİ ARTIK DİJİTAL OLARAK YAYINLANACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Makri Dergisi, Koronavirüs pandemisi nedeniyle basılı yayınını durdurdu. Dağıtımda oluşabilecek bulaş riskini göz önünde bulunduran FTSO yönetimi, derginin yayına hazır olan ‘Temmuz-Ağustos-Eylül 2020’ sayısının dijital ortamda dağıtılmasına karar verdi. Bu kararla birlikte dergi SMS, e-mail ve FTSO sosyal medya hesapları üzerinden üye ve vatandaşlarla buluşturulacak. Oda faaliyetleri ve Fethiye ticaret hayatına ilişkin içeriklerin yer aldığı dergi, mobil cihazlardan da kolayca okunabilecek.
Son sayısında ‘Pandemi Gölgesinde 2020 Turizm Sezonu’nu kapak konusu alan dergide, turizm tarımı, Fatih Ozan Faralyalı’nın Fethiye ve Rodos anıları, Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Acar’ın ağzından Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasına giren Acarlar A.Ş.’nin büyüme hikâyesi ve Çarık ustası Tunahan Uysal’ın çarık yapımı hakkındaki röportajı başlıca konular arasında. Odanın 3 aylık faaliyetlerinin geniş yer bulduğu derginin bu sayısında Norveç ve Danimarka’ya ilişkin tanıtım yazıları da yer alıyor.          
 

Bakmadan Geçme