Maç sonu değerlendirmelerde bulundular

Fethiyespor-Yozgatspor maçının ardından teknik direktörlerin yanı sıra Apaçi taraftarları, Fethiyesporlu futbolcu Cemal Şener ve Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı değerlendirmelerde bulundu. Yozgatspor Teknik Direktörü Harun Dişlitaş, Fethiyespor'un iyi bir oyunla 3 puanı hak ettiğini belirtti. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros da kazandıkları için mutlu olduklarını vurguladı.

  • 682
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Maç sonu değerlendirmelerde bulundular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor iyi bir futbolla Yozgatspor’u 3-0 mağlup ederken, maç sonunda Apaçi taraftarları galibiyetten duydukları memnuniyeti belirttiler. Fethiyesporlu futbolcu Cemal Şener, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını dile getirdi. Takıma ve teknik heyete güvendiğinin altını çizen Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, 2 futbolcunun daha takıma katılması ile daha da güçleneceklerini ifade etti.  

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUZ
Apaçi taraftarları açıklamalarında, “Maçı tellerin arkasından zor olsa da izledik. Takımımızı destekledik. Çok güzel bir karşılaşma oldu. Takımımızı tebrik ediyoruz. Anıl Gir ve Anıl Arıcıoğlu ikilisinin takımımızda önemli işler yapacağına inanıyoruz” dedi. 

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ
Fethiyesporlu futbolcu Cemal Şener, “Maça iyi başladık. Tek hedefimiz galip gelmekti. Takım olarak çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu maçı önemli kılabilmek adına 3 puan büyük önem taşıyordu. Deplasmandan alacağımız puan ve puanlar bizim için çok önemli olacaktır. Fethiyespor olarak bu yıl şampiyonluğun en büyük adayıyız” ifadelerini kullandı.  

GALİBİYETİN HAVASINDA KALMAYACAĞIZ
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Bizim açımızdan güzel bir mücadele oldu. Golü erken bulduk. Sonrasında 3-4 net pozisyonu değerlendiremedik. Ardından rakibin direnci arttı ve zaman zaman etkili bir oyun ortaya koydular. Oyuncularımızın hırsı hepimizi ümitlendiriyor. Gerçekten sahada çok iyi mücadele ettiler. Kazandığımız için mutluyum. Önümüzdeki hafta zor bir deplasmana gideceğiz. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Aldığımız galibiyetin havasında kalmayacağız. Puan ya da puanlar almak için deplasmana gideceğiz. Bu galibiyeti Fethiye halkına hediye ediyoruz” şeklinde konuştu. 

DAHA İYİ BİR FETHİYESPOR GELİYOR 
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “3-0’lık net galibiyet için teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bunun yanında özellikle Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Sahaya çıktıklarında gerekeni yapıyorlar. Transfer dönemi bitmeden 2 arkadaşımız daha aramıza katılacak ve daha güçleneceğiz. Daha iyi bir Fethiyespor geliyor herkes bunu görecek” dedi. 

İYİ HAZIRLANMIŞTIK
Yozgatspor Teknik Direktörü Harun Dişlitaş yaptığı açıklamada, “Fethiyespor’u tebrik ediyorum. İyi bir oyunla 3 puanı hak ettiler. Bu karşılaşma için çok çalışmıştık ve iyi hazırlanmıştık. Tanıdığımız ve bildiğimiz futbolcular vardı. Duran toptan ve hatalı gollerle maçta geriye düştük. Ligin daha başındayız. İyi yerlere gelebilmek için daha çok çalışacağız” diye konuştu.
 

Yorumlar 2
Taraftar 07 Ekim 2020 11:58

Bir daha BURAYA NE YORUM VAR, NEDE OKUMA TAKIMIMIZA MORAL VERELİM DİYE YAZIYORUZ YAYINLAMIYORSUNUZ AYIP YA

Arif 06 Ekim 2020 10:56

Yürekten kutluyorum takım olmaya başladık birlik ve beraberlik içinde inşallah mücadele eden pes etmeyen bir takım olacağız başarılar FUTBOLCULARIMIZA-HOCAMIZA-YÖNETİME

Bakmadan Geçme