AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERLE BAŞLADI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 05-11 Ekim 2020 Tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Muğla Atatürk Stadyumunda başladı.

  • 679
AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERLE BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Amatör sporcuların her yıl çeşitli etkinliklerle düzenlediği Amatör Spor Haftası, bu yıl covid-19 kurallarına uyularak coşkuyla başladı.

Atatürk Stadyumunda Sporcular, Bocce, Ayak Tenisi, Basketbol, Badminton, Tenis, Masa Tenisi, Dart, Okçuluk, Judo, Halter, Beysbol, Cim Hokeyi, Atletizm ve Denge İpi etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Amatör Spor Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerin Atatürk Stadyumundaki açılışına antrenörler ve sporcular ile birlikte Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun ve beraberlerindeki heyet katıldı. Sporcuları ve antrenörleri ziyaret eden heyet, sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek sporculara etkinliklerinde yer yer eşlik ettiler. 

Muğla’da 74 bin civarında lisanslı amatör sporcu olduğunu belirten Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, “Burada Amatör Spor Haftasının başlangıcını yapıyoruz. Bu ilimizin nüfusuna göre gerçekten iyi bir sayı. Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Federasyon Başkanımız Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte çok başarılı bir çalışma sergiliyor ve iyi sonuçlar alıyorlar. Biz de valilik olarak bunlara her türlü desteği sağlıyoruz. Başarılar diliyoruz. Pandemi döneminde dikkat ederek tüm müsabakalara devam edeceğiz. Başarılı bir sene olmasını diliyorum” dedi.

Amatör Spor Haftası ile ilgili açılış konuşması yapan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Amatör Spor Haftamızı protokolümüzün, sporcularımızın katkılarıyla ve katılımlarıyla hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde kutluyoruz. Normalde programda yürüyüş ve çeşitli etkinlikler olmasına rağmen Bakanlığımız tarafından son anda gelen talimatla pandemi nedeniyle etkinlikler bu şekilde, Stadyumdaki etkinliklerle sınırlandırılmış oldu. 14 branşta sporcularımızla birlikte her türlü pandemi kuralına riayet ederek açılışımızı yaptık. Bir an önce pandeminin sonlanmasını ve böylece normal faaliyetlerimize dönmeyi umuyorum. Bu vesileyle katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme