LOKMAN HEKİM, ERZURUM'U DA GEÇTİ 64-43

Türkiye Büyük Erkekler 2 Lig B grubu 11. haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımı ligin iddialı ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımını rahat bir oyunla 64-43 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

  • 1915
LOKMAN HEKİM, ERZURUM'U DA GEÇTİ 64-43
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Erkekler 2 Lig B grubu 11. haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımı  ligin iddialı ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımını rahat bir oyunla 64-43 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.
Fethiye Beşkaza Spor salonunda oynanan karşılaşmaya ilgi yoğun oldu. Karşılaşmayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Belediyespor Başkanı Hakan Tufan ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor yetkilileri ile birlikte izledi. Ak Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş, Gençlik Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit de karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor karşılaşmaya Sercan Ergin, Erman Demirer, Sezgin Eriş, Orhan Buğra Dağ, Önder Erişen 5'i ile çıkarken, konuk Erzurum Büyükşehir Belediyesi basketbol takımı Burak Şaşmaz, Tibet İlhan, Çağıl Topbaş, Batuhan Kilci, Recai Öztürk 5'i ile çıktı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımı baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Ev sahibi ekip ilk periyodu 10-5, 2. periyodu 27-25, 3. periyodu 45-38 önde kapatıp karşılaşmayı da 64-43 kazanmasını bildi. Engin Gençoğlu'nun talebeleri zorlu Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u 64-43 mağlup ederken, bu maçta Murat Erensoy ve Ahmet Ali Erdoğan da zaman zaman görev alan oyuncular oldu. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da Sezgin Eriş 18 sayı, Murat Erensoy 12 sayı, Erzurum BŞB Gençlik'te ise Çağıl Topbaş 16 sayı, Burak Şaşmaz 8 sayı kaydeden oyuncular oldular. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımı önümüzdeki hafta Bolu deplasmanına gidecek.

 

Bakmadan Geçme