Asker Adayları Davul Zurnalarla Uğurlandı

Fethiye ve Seydikemer'den askerliklerine karar aldırmış olan 1999/1 tertip asker adayları birliklerine davul ve zurnalar eşliğinde uğurlandı

  • 972
Asker Adayları Davul Zurnalarla Uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Seydikemer'den askerliklerine karar aldırmış olan 1999/1 tertip asker adayları birliklerine davul ve zurnalar eşliğinde uğurlandı. Fethiye Otagarı'ndaaileleri ile vedalaşan asker adayları için yakınları ve arkadaşları sık sık ''En büyük asker bizim asker'' diye bağırdılar.


Fethiye'de 1999 doğumlu gençler,askere davul zurna eşliğinde eğlenerek uğurlanıyor. Fethiye ve Seydikemer İlçeleri'nden vatani göreve giden gençler, Otogar'da büyük hareketlilik yaşattı. Askere gidecek gençler hazırlıklarını tamamlamasının ardından yakınları tarafından davul zurna eşliğinde uğurlanmaya başladı. Fethiye Otogarındaçocuklarını  davulzurna eşliğinde çalınan müzikle yollayan anne ve babalar gözyaşı dökerken, askeradayları arkadaşları ile bol bol oynayıp yine onların elleri üzerinde otobüslere bindirildi. Fethiye'den sevk işlemlerinin bir hafta boyunca devam edeceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme