LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL

Fethiye Belediyespor, geçen yıl olduğu gibi sponsorluk protokolünü bu yıl da Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile imzaladı. Fethiye Belediyespor ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesi elele sloganıyla imzalanan protokol sırasında konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 'geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nin desteğiyle bu yıl tarih yazmak istiyoruz' dedi. Geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde çok başarılı bir performans gösteren, ancak Süper Lig kapısından dönen Fethiye Belediyespor basketbol takımının bu sezonki isim sponsoru yine Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı'na 1 milyon TL nakdi maddi destek ile ayrıca sağlık ve tedavi desteği sağlayacak.

  • 1582
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın makam odasındaki imza törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Fethiye Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Başhekim Dr. Öztürk Günal, Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, İkinci Başkan Miraç Efe Doğan ve Genel Sekreter Yavuz Topateş katıldılar. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, imzalanan protokole göre Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’na isim hakkı olarak 1 milyon TL nakdi maddi desteğin yanı sıra sağlık ve tedavi desteği sağlayacak. Yapılan sponsorluk sözleşmesiyle Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Belediyespor basketbol takımının her türlü sağlık tedavisi, ambulans, cankurtaran hizmetleri ile tüm sağlık kontrollerini de üstlendi. Söz konusu anlaşma, 2020 – 2021 sezonu boyunca geçerli olacak ve Fethiye Belediyespor basketbol takımı, bu sene de geçen sene olduğu gibi “Lokman Hekim Fethiye Belediyespor” adıyla mücadele edecek.

TARİH YAZMAK İSTİYORUZ
Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin verdiği desteğe teşekkür ederek “Basketbol takımımızın kuruluş aşamasından bugüne kadar her kademesinde desteği büyük olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin yöneticilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük katkı sunuyorlar. Geçen yıl şampiyon olmuştuk. Bu yıl yine şampiyonluğu averajla kaçırdık. Çok harika bir sezon geçirdik. Destek veren özellikle Fethiye’deki tüm seyircilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çok centilmen bir ortamda hiçbir taşkınlığa mahal vermeden buradaki değerli sponsorlarımızla ve değerli Fethiye halkımızla birlikte bugünlere kadar geldik. Pandemi sürecinde biliyorsunuz sadece Fethiye’deki iş yerleri değil tüm ülke ve dünyadaki tüm iş yerlerinde krizler var. Buna rağmen sorumluluk anlayışı içerisinde kendi bölgesinin Fethiye’nin takımına sahip çıkan Esnaf Hastanesi’ne sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu yıl çok iyi bir kadro kurarak başkanımız, teknik heyetle birlikte ve Fethiye’de desteğini bizden hiç esirgemeyen seyircilerimizle birlikte bu dönemi averajla değil açık ara ile önde bitirerek şampiyon olmak istiyoruz. Fethiye’de tarih yazmak istiyoruz. Fethiye’ye Türkiye’deki bütün büyük kulüpleri ve onun seyircilerini burada ağırlamak istiyoruz. Elimizde şimdi kombine biletlerimiz var. Bu kombine biletlerden birer ikişer tane Fethiye’de yaşayan bütün yurttaşlarımızın alarak takımımıza katkı sunmasını istiyoruz. Bizler gerçekten başarıya, geleceğe inanmış insanlarız. Başarabilmek için de halkımızı yanımızda görmek istiyoruz. Birlik beraberlik olduğu müddetçe Fethiye’de başaramayacağımız hiçbir şey yok. Biz değerli başkanlarımızla ve Fethiye halkımızla bütünleşerek Fethiye’de güzel şeyler yapmaya iddialıyız ve bunları da başaracağız” ifadelerini kullandı.
FETHİYELİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ
Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu ise “Olağanüstü zor günler geçiriyoruz. Bu zor günler bizim sporla ilgili desteklerimizi büyük çapta zorlasa da yine de biz elimizden geleni gösterip Fethiye Belediyespor Basketbol takımına ana sponsor olmaya tekrar karar verdik. Fethiyespor’a da destek olduğumuz gibi Fethiyesporumuz zaten bizim ilk göz ağrımızdı. O nedenle başkanımla beraber güzel bir sezonu geçireceğiz. İyi bir ekiple inşallah Fethiyelilerimizin yüzünü basketbolda da güldüreceğiz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.
SPONSORLARIN ÖNEMİ BEŞ KAT ARTTI
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak da “Bulunduğumuz ortamda spor kulüplerimiz için sponsorların önemi beş kat arttı. Çünkü gerçekten artık kulüplerin ayakta durması bu süreçte çok zor. Bu anlamda yıllardan beri Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin Fethiye’deki spora vermiş olduğu hizmetler, vermiş olduğu katkılar gerçekten takdire şayan ve hiç tartışmasız çok büyük bir olay. Bence bu yıl ve gelecek yıllarda Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’yle belli bir birlikteliğimiz devam edecektir. Kendilerine gerçekten çok teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞARIYI TEKRARLAMAK İSTİYORUZ
Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise, “Esnaf Hastanesi sorumluluk anlayışı içinde. Geçen sene basketbol takımı başarıyı yakaladı biliyorsunuz. Bu başarıyı tekrarlamak için ana sponsorluk olarak Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsor oldu. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTİYORUZ
Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal ise “Hastanemiz her zaman sağlığın, sporun ve sporcunun yanında olmuştur. İlçemizin başarılı basketbol takımına bu yıl da destek olmaktan dolayı gururluyuz. 2020-2021 sezonunda takımımıza başarılar diliyoruz. Fethiye Belediyespor basketbol takımı, şehrimizin yükselen bir değeri, Fethiye’nin adını duyuran markalarımızdan bir tanesidir. Fethiye Belediyespor basketbol takımını Süper Lig’de görmek istiyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı. 

LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL
LOKMAN HEKİM'DEN BELEDİYESPOR'A 1 MİLYON TL

Bakmadan Geçme