Lige Deplasman Galibiyeti İle Başladı 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi'nde deplasmandaki ilk karşılaşmasını 101-98 kazandı. Baştan sona üstün oynayan Fethiye ekibi Erick Neal'in attığı sayılar galibiyette etkili oldu. 

  • 1086
Lige Deplasman Galibiyeti İle Başladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’nde deplasmandaki ilk karşılaşmasını kazandı. Ankara TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Turgut Işık yönetirken, Ali Erkoç ve Ayhan Barkça yardımcılıklarını yaptı. Ev sahibi Ankara Anadolu Basket takımı parkede Larry Austin, Rıfat Murat Kaya, Ali Kavaklıoğlu, Frank Tankeu ve Orçun Tunca beşlisi ile yer alırken; temsilcimiz Eric Neal, Talat Altunbey, Sercan Ergin, Genco Dilik ve Murat Erensoy ile yer aldı. 

İlk periyodu 23-18, ikinci periyodu 46-39, üçüncü periyodu 69-58 ile geçen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor karşılaşmayı da 101-98 kazandı. Alkım Ay’ın talebelerinden Erick Neal 25, Murat Erensoy da 12 sayı ile galibiyette önemli rol oynadılar. Ev sahibi ekipte Larry Austin’in 28 sayısı mağlubiyeti önleyemedi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu hafta kendi evinde Akhisar Belediyespor’u 75-72 mağlup eden Petkimspor’u ağırlayacak. Karşılaşma 19 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak. 

 


 

Bakmadan Geçme