Lig kurulu toplantısı yapıldı

2020-2021 sezonu öncesinde Türkiye Basketbol Ligi, Lig Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Buna göre lige katılım başlangıcı olarak 1 Temmuz tarihi belirlendi.

  • 852

Bu yıl korona virüsü salgınından dolayı Beyaz Sezon ilan edilen basketbol liglerinde, önümüzdeki sezonun planlaması yapılmaya başlandı. 1 Temmuz lige katılım başlangıcı, 13 Temmuz ise lige katılım sonu olarak açıklandı. Fikstür çekiminin ise 12 Ağustos’ta yapılacağı ifade edildi. Toplantıda alınan kararlara göre 27 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Federasyon Kupası, 16 Ekim lig başlangıcı, 18-28 Ocak 2021 devre arası ve 10 Haziran 2021 olası son play off maçı tarihi olacak. 

Öte yandan toplantıda sezon başında ilan edilen müsabaka programında değişiklik yapılabilmesi için oluşması gereken koşullar hakkında bilgiler verildi. Dönüş protokolü
Haziran sonuna kadar kulüplere tüm alternatif dönüş protokolleriyle ilgili detaylı
bilgilendirme yapılacağı vurgulandı. 

BODRUM TBL İÇİN TAKIM ARIYOR
Bodrum’da bir grup iş adamı bir Türkiye Basketbol Ligi takımını devralmak için harekete geçtiği öğrenildi. Kadın basketbolu ve kadın voleyboluna da girmek isteyen Bodrumlu grup Bandırma Kırmızı ve Düzce Belediyespor’un haklarını almak için bu kulüplerin yetkilileri ile görüştüğü ifade edildi. 

Öğrenildiğine göre Bodrumgücü Kulübü olarak yola çıkıp daha sonra isim değişikliğine gitmeyi planlayan oluşum, Bodrum Belediyesi'nin de desteğini alacak. 

Lig kurulu toplantısı yapıldı
Lig kurulu toplantısı yapıldı

Bakmadan Geçme