Engellilere destek olmayı sürdürüyorlar

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi, engellilere destek olmayı sürdürüyor. Son Atılım Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, ihtiyaç sahibi engelli bir öğrenci için akülü araba hediye etti.

  • 1610
Engellilere destek olmayı sürdürüyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Engellilere yönelik çalışmalarını sürdüren Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, Başkan Danışmanı Gülsen Orhan ile birlikte Son Atılım Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Hakan Gökşen’i ziyaret etti. İhtiyaç sahibi bir engelli öğrenci için akülü arabayı teslim eden Arslanca, Fethiye ve ülkemizde engellerin kaldırılması adına özverili bir çalışma yürüttüklerinin altını çizdi. 

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, yaptığı açıklamada, “Rehabilitasyon merkezi yöneticilerimiz bizimle irtibata geçti. İmkanlarımız doğrultusunda engelli bir kardeşimize yardımcı olduk. Bunun için çok mutluyuz. Ayrıca yöneticilerimizle yapabileceğimiz projeler hakkında görüş alışverişinde de bulunduk. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 


 

Engellilere destek olmayı sürdürüyorlar
Engellilere destek olmayı sürdürüyorlar

Bakmadan Geçme