Lift Cihazı Bekliyor

Fethiye'nin Karagedik mahallesinden 39 yaşındaki evli 2 çocuk babası Recep Aykurt geçirdiği trafik kazasının ardından felç durumuna düştü. Hastane hastane tedavi gören ancak bir türlü iyileşemeyen Aykurt yatağa mahkum oldu. Tam 8 yıldır bu haliyle zor anlar yaşayan Recep Aykurt yetkililer ya da hayırseverlerden kendisine bir lift cihazı sağlanmasını bekliyor. 

  • 3587
Lift Cihazı Bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 8 yıl önce dereye uçarak trafik kazası geçiren Recep Aykurt adeta ölümden döndü. Kazanın ardından tedavi görmesine rağmen tüm vücudu felç durumuna düşen Recep Aykurt bir türlü iyileşemedi. Evli 2 çocuk babası Recep Aykurt devamlı aynı şekilde yatmak zorunda kaldığı için vücudu yara içinde kaldı. Eşi Sevim Aykurt ile annesi Habibe Aykurt’un kaldırmaya çalıştığı ancak etkili olamadığı öğrenilirken lift cihazının şart olduğu vurgulandı.Zaman zaman kaldırılması için bir lift cihazı gereken Aykurt maddi durumu iyi olmadığı için bu cihazı bir türlü sağlayamadı. İyileşmesinin zamana bırakıldığını ifade eden Recep Aykurt hayırseverlerden destek beklediğini ifade etti.
Aykurt’u ziyaret eden Fethiye Muhtarlar Derneği başkanı ve Karagedik mahallesi muhtarı Niyazi Canözü 8 yıldır yatakta olan hiç kalkamayan felç durumdaki Recep Aykurt’a destek verilmesini istedi. Canözü “Recep Aykurt kardeşimiz 8 yıl önce kanal yolunda kaza geçirdi. Felç oldu. Hiç kalkamıyor. Bizde muhtar olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama şu anda eşi var ve oda kaldıramıyor. Yatmaktan belinde yara çıktı. Çok perişan bir durumda. Bu konu ile ilgili büyüklerimizden özellikle bugün Sakatlar Derneği başkanımdan bunu talep ettim. Lift diye bir cihaz var. Bu sağlanabilirse kardeşimiz çok rahatlayacak. Kamuoyundan yardım bekliyorum” dedi. 
Recep Aykurt ise “Kaza yapalı 8 yıl oldu. Evliyim. 2 tane çocuğum var. 8 yıldır böyle yatıyorum. Sırtımda yaralar oluştu. Bir lifte ihtiyacımız var. Duyarlı insanlarımızdan yardım bekliyoruz. Devletten sadece aylık alıyoruz başka bir şey yok. Arabayla dereye uçtum. Doktorlar zamanla iyileşebilirsen iyileşirsin, iyileşemezsen böyle devam edeceksin diyorlar. Fizik tedaviye de yaradan dolayı tedavi etmiyorlar. Yaranın iyileşmesi gerekiyormuş. Yataktan kalkıp biraz hava almak için lifte ihtiyacım var. Hayırseverlerden ve yetkililerden bu cihazı sağlayabilmelerini arzuluyorum” diye konuştu.

Lift Cihazı Bekliyor
Lift Cihazı Bekliyor
Lift Cihazı Bekliyor

Bakmadan Geçme