Lider Keskin Virajda

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk 22 haftasında 18 galibiyet alan ve zirveye tek başına kurulan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bir haftada çok zor 3 maç oynayacak.

  • 861
Lider Keskin Virajda
TAKİP ET Google News ile Takip Et


İLK RAKİP 1881 DÜZCE
Takımımız ilk olarak Cuma akşamı deplasmanda 1881 Düzce ile karşılaşacak. 22 haftada 6 galibiyet elde eden evsahibi Düzce ekibi lig tablosunda 14. sırada yer alıyor.

Kulüp çevrelerinden alınan bilgilere göre, bir grup taraftarımız da Düzce'de takımımızı destekleyecek. Cuma günü saat : 18.00'de başlayacak olan müsabaka, Youtube'dan naklen izlenebilecek. Takımımızda tecrübeli oyuncu Reha'nın oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

MERKEZEFENDİ MAÇINDA SUSMAK YOK
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Düzce'den döndükten sonra Salı akşamı zorlu rakibi Denizli Merkezefendi'yi konuk edecek. Merkezefendi maçı Salı akşamı saat 19.00'da Beşkaza spor salonunda oynanacak. 

Ligin kaderini belirleyecek en kritik maçlardan birisi durumundaki Merkezefendi karşılaşmasına Denizli'den de çok sayıda taraftar gelmesi bekleniyor. Ligin ilk yarısında Denizli'de oynanan ve takımımızın hakem hatalarıyla kaybettiği maçta oyuncularımız ve taraftarlarımız bazı olumsuz davranışlara maruz kalmışlardı. Maçta, takımımızın önemli oyuncularından ErickNeal yanlış hakem kararlarıyla oyundan atılmıştı.

Kulüp yetkilileri "Salı akşamı salonun tıklım tıklım dolu olmasını ve maça gelen taraftarlarımızın maçtan bir an bile kopmamalarını istediklerini" belirttiler. 

Taraftarları temsilen bir açıklama yapan "Ciğerci" lâkaplı tribün lideri Mustafa Ercümer de "Denizli'de evsahibi ekibin oyuncularının, antrenörünün ve seyircilerin yaptıklarını unutmadıklarını, rakibi Fethiye'de gerektiği gibi en iyi şekilde ağırlayıp göndereceklerini" belirtti.

Merkezefendi maçında salon girişinde forma, atkı ve hediyelik eşya satışı gerçekleştirilecek. 

ZORLU HAFTADA SON RAKİP BORNOVA
Lider Lokman Hekim Fethiye Belediyespor zorlu haftanın son maçında 20 Mart Cuma akşamı, saat: 18.00'de İzmir'de Bornova Belediyesine konuk olacak. Evsahibi Bornova ligde oynadığı 22 maçta aldığı 12 galibiyetle 7. sırada bulunuyor. Taraftarların İzmir'e de otobüs kaldırmayı planladıkları öğrenildi.

Fethiye'nin Basketbol Süper Ligi'ne doğrudan yükselebilmesi ve Efes, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlarla aynı ligde mücadele edebilmesi için normal sezonun kalan 8 maçını kazanması yeterli olacak. LH Fethiye Belediyespor bu 8 maçı kazandığı takdirde, ligdeki rakiplerinin neler yaptığına bakmadan şampiyon olarak doğrudan Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek.

KALAN MAÇLARIN PROGRAMI
LH Fethiye Belediyespor kalan 8 maçın 3’ünü Fethiye’de, 5’ini ise deplasmandaoynayacak. Maç programı şöyle: 
13 Mart Cuma 17.00 1881 Düzce (deplasman)    
17 Mart Salı 19.00 Denizli Merkezefendi (içerde)    
20 Mart Cuma 18.00 Bornova (deplasman)    
28 Mart Cumartesi 17.00 Mamak (içerde)    
5 Nisan Pazar 18.30 Bandırma Kırmızı (deplasman)    
11 Nisan Cumartesi 17.00 BUDO Gemlik (içerde)    
18 Nisan Cumartesi 17.00 Akhisar (deplasman)
25 Nisan Cumartesi 17.00 Semt77 Yalova (deplasman)    

Bu maçlar sonunda ligi lider bitiren takım doğrudan Süper Lig'e çıkacak. 2 - 9 arasındaki takımların oynayacakları Play-off maçları sonunda bir takım daha ING Basketbol Süper Ligi'ne çıkacak.
 

Bakmadan Geçme