Lider, Çengelköy deplasmanına hazır

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçından puan yada puanlar çıkartmak istiyor. 6 Ocak Çarşamba günü İstanbul Çengelköy'de oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, liderliği korumak için mücadele edecek. Fethiyeli Teknik Direktör Özgür Ataçocuğu'nun çalıştırdığı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.de eski Fethiyesporlu kaleci Sabri Can da kaleyi koruyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Ligin ilk yarısının son maçını kazanıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz' diye konuştu.

  • 1796
Lider, Çengelköy deplasmanına hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçını kazanmak için bu deplasmana umutlu gidiyor. 29 puanla grubunda lider olan Fethiyespor, 17 puanla 12. sırada bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçını kazanabilmek için tüm hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde Ölüdeniz tesislerinde son çalışmayı yapan lacivert beyazlılarda sakatlıkları devam eden İbrahim Ethem, Harun, Murat ve hasta olan kaleci Kubilay’dan başka eksik oyuncu bulunmuyor. Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. ile Fethiyespor arasında oynanacak maçı Elazığ bölgesinden Ahmet Turan Timuroğlu yönetecek olup, yardımcılıklarını aynı bölgeden Yakup Keçeci ile Ağrı bölgesinden Recep Gündüz yönetecekler.
Fethiyesporlu futbolcular, Salı günü (bugün) uçakla İstanbul’a gidecek. Maçın oynanacağı Çengelköy Stadı’nda bir ter idmanı yapacak. Teknik Direktör Mesut Toros, son antrenmanda futbolcularına bol bol şut idmanı da yaptırdı. Lacivert-beyazlı futbolcular, kalecilerin koruduğu kalelere şut yağmurunda bulunurken, Toros futbolcularına, “Galibiyetten başka bir düşünceniz olmasın. Bu deplasmanı kayıpsız geçeceğiz. Pozisyon üretip iyi savunma yapacağız. Analiz çalışmamızı aynı şekilde sahaya uygulayacağız. Saha içinde iyi bir yardımlaşma gerçekleştireceğiz. Öncelikle 3 puanla döneceğiz” dedi.

MUHTEMEL 11’LER
Fethiyespor’un muhtemelen maça; Serkan, Serhat Mutlu, Sabri Turgut, Hayrullah Çelik, Bülent Kalecikli, Berkay Öztuvan, Cemal Şener, Anıl Gir, Fatih Somuncu, Ali Han Tunçer ve Yakup Alkan 11’i ile çıkması bekleniyor. Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.nin ise; Sabri Can, Ömer Faruk Öztürk, Mertcan Aşçı, Fatih Sercan Ekinci, Burak Büyükkaya, Yusuf Ağın, Ahmet Batuhan Kozgül, Taner Gümüş, Alperen Keleş, Ali Özgür Basa ve Sefa Turan 11’i ile çıkması bekleniyor.
‘RAKİBİ ANALİZ ETTİK’
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçına hazır olduklarını belirterek, “Takım olarak ilk yarının son maçını oynayacağız. Hiçbir zaman yarışı bırakmayacağız. İlk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Bu maç da bizim için çok önemli. Devre arasına lider olarak girme şansını sürdürmek için kazanacağız. Futbolcularımın istekli, arzulu ve tempolu bir maç ortaya koyacağına inanıyorum. İbrahim Ethem, Harun, Murat ve kalcei Kubilay’dan başka eksiğimiz yok. Rakibin analizini yaptık. Fethiyeli bir meslektaşımızın çalıştırdığı rakip önünde kazanmak istiyoruz. İyi bir maç olacağına inanıyorum. Diğer takımların ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme