LH FETHİYE BELEDİYESPOR DEPLASMANDA KAYBETTİ 77-66

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 5. haftada Ankara deplasmanda OGM Ormanspor ile karşılaştı. Ev sahibi takım salondan 77-66 galip ayrıldı. Ormanspor'da 23 sayı atan Stanton Kidd ile 21 sayı kaydeden Terrel Hollaway galibiyette önemli pay sahibi oldular. LH Fethiye Belediyespor'da ise Abdul Malik Abu 19 sayı ile oynadı.

  • 1091
LH FETHİYE BELEDİYESPOR DEPLASMANDA KAYBETTİ 77-66
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Emin Moğulkoç yönetirken, yardımcılıklarını Hüseyin Çelik ve Musa Kazım Çetin yaptılar. OGM Ormanspor karşılaşmaya Terrel Holloway, Elmedin Kikanoviç, Stanton Kidd, Dwight Hardy ve Cevher Özer ilk beşi ile çıkarken; Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise Erick Neal, Barış Hersek, Elgin Cook, Branden Frazier ve Darion Atkins ilk beşi ile parkedeki yerini aldı. 

Karşılaşmaya iki ekip de kolay basketlerle başladı. Yayın gerisinden arka arkaya isabet bulan Ormanspor, üstünlüğü eline aldı. Bu dakikalarda top hakimiyeti de ev sahibi takımda olan karşılaşmada Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, istediğini sahaya yansıtamadı. Son bölümde Neal'in hücumda hareketlilik getirdiği konuk ekip farkı tek hanede tuttu. İlk çeyrek Ormanspor'un 22-13 üstünlüğüyle geçildi.

İkinci çeyreğe içerden etkili başlayan Ormanspor yakaladığı 10-0 seriyle farkı açtı. Top hakimiyetinde zorlanan LH Fethiye Belediyespor, top kayıplarıyla maçın krize girmesini önleyemedi. Dışardan şutu tercih eden konuk ekip düşük yüzdesi farkı eritmesini zorlaştırdı. Kalan dakikalarda farklı üstünlüğünü koruyan Ormanspor çeyreği 42-24 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe yayın gerisinden etkili başlayan Fethiye temsilcisi 8-0’lık seri yakaladı. Bu dakikalarda Ormanspor, ribauntları rakibine bırakmasa da hiçbirini sayıyla bitiremedi. Dış şut denemelerine geri dönen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, maçın içinde kalmaya devam etti. Son bölümde Kidd ve Cevher'le etkili olan Ormanspor çeyreği de 57-49 önde tamamladı.

Son çeyrekte arka arkaya hücumdan boş dönen LH Fethiye Belediyespor’a karşı Ormanspor, Holloway ile cezayı kesti. Bu dakikalarda sahanın en sıcak eli olan Kidd ile Ormanspor farkı tekrar açmaya başladı. Fethiye ekibi boyalı alanda iyi bir seri yakalasa da farkı eritmekte zorlandı. Karşılaşmayı Ormanspor 77-66 kazandı.

OGM Ormanspor’da Stanton Kidd 23 sayı-10 ribaunt, Terrel Holloway 21 sayı ve Jamelle Hagins 10 sayı oynadılar. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise Malik Abu 19 sayı, Branden Fraizer ve Elgin Cook da 10 sayı ile maçı tamamladılar. 


 

Bakmadan Geçme