KOCAELİ'NDEKİ ORGANİZASYONA HAZIRLANIYORLAR

Fethiye Off Road Kulübü Başkanı Serkan Sivri ve bir safari şirketinin yetkilisi Halil Elibol tarafından düzenlenen etkinlikte off road sporcuları hem antrenman hem de ailelerinin de katılımıyla piknik yaptılar. Güzel bir havada gerçekleşen organizasyonda, sürücüler özel olarak hazırlanan parkurda araçlarını test ettiler.

  • 827
KOCAELİ'NDEKİ ORGANİZASYONA HAZIRLANIYORLAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halil Elibol ev sahipliğinde, off road için hazırladığı parkurda sürücüler araçlarını test etme fırsatı buldular. Kayaköy Mahallesi Belen Mevkii’nde bulunan alanda, Fethiye Off Road Kulübü sporcuları Kasım ayı sonunda Kocaeli’nde yapılacak yarışmalar için antrenman da yaptılar. Fethiye Off Road Kulübü Başkanı Serkan Sivri pandemi nedeniyle 2020 yılındaki tüm yarışmaların iptal edildiğini vurgularken, 2 araçla bu önemli organizasyonda Fethiye’yi temsil edeceklerini vurguladı. Parkurun bazı bölümlerinde çamura saplanan araçlar, diğer araçların yardımı ile çıkarıldı. 

Fethiye Off Road Kulübü Başkanı Serkan Sivri yaptığı açıklamada, “Kovid-19 salgını nedeniyle 2020 yılında birçok sportif faaliyet yapılmadı. Kendi aramızda burada aileler ile piknik ortamında, hazırladığımız parkurda antrenmanımızı gerçekleştirdik. Burada eğlenceli bir ortam oluşturduk. Katılım yoğun oldu. Pandemi sürecinde off road ile ilgili hiçbir bir organizasyon olmadı. Kasım ayı sonunda Kocaeli Körfez parkurunda 3 ayaklı bir yarış olacak. Fethiye’yi 2 araçla temsil edeceğiz. Tahminen 25-30 ilden kulüplerin katılımı olacak. Sezonun ilk yarışı olacağı için yoğun bir katılım bekleniyor” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Kulüp Başkanı Sivri, “2020 yılı yarış takviminde 6 ayaklı Türkiye Şampiyonası, 5 ayaklı Akdeniz Kupası ve bir de Karadeniz Kupası vardı. Pandemiden dolayı maalesef hepsi iptal oldu. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun aldığı karar doğrultusunda Kocaeli’nde 3 ayaklı bir yarış düzenlenecek. Fethiye Off Road Kulübü olarak 2 araçla bu resmi organizasyona katılım sağlayacağız. 2019 yılındaki tüm resmi yarışlarda yer almıştık” diye konuştu. 

Fethiye Otomobil Spor Kulübü Derneği Mesut Karabulut açıklamasında, “Aile ortamında çok güzel bir etkinlik oldu. Pandemiden dolayı birçok etkinlik iptal olduğu için kendi aramızda güzel bir etkinlik yapmak istedik. Fethiye Otomobil Sporları Kulübü Derneği olarak bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Ulusal anlamda birçok etkinliğin Fethiye’de yapılması için elimizden geleni yapıyoruz. Otomobil sporları ile ilgili organizasyonları ilçemize getirmek ve halkımıza sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme