LEYLA İNANIR KURSİYERLERE TAVSİYELERDE BULUNDU 

Güzellik uzmanlığı, cilt bakımı, makyaj ve daha birçok konuda sayısız uzman yetiştiren Leyla İnanır Eğitim Kurumları, Fethiye'deki eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Kurucu Leyla İnanır ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan İnanır Dr. Baumann by Leyla İnanır Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Filiz Özgültekin, eğitmenler ve kursiyerleri ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Leyla İnanır, kursiyerlere tavsiyelerde de bulundu. 

  • 4890
LEYLA İNANIR KURSİYERLERE TAVSİYELERDE BULUNDU 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; 

Güzellik uzmanlığı, cilt bakımı, makyaj ve daha birçok konuda sayısız uzman yetiştiren Leyla İnanır Eğitim Kurumları, Fethiye’deki eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Kurucu Leyla İnanır ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan İnanır; Dr. Baumann by Leyla İnanır Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Filiz Özgültekin, eğitmenler ve kursiyerleri ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Leyla İnanır, kursiyerlere tavsiyelerde de bulundu. 

Türkiye’de skinolojist uzmanı yetiştiren tek eğitim kurumu olan Leyla İnanır Eğitim Kurumları, deneyimli eğitmen kadrosu ile gençleri meslek hayatına hazırlıyor. Bu anlamda eğitimlerini tamamlayan tüm kursiyerlerine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, yurtdışında da geçerli olan bir sertifika sunuyor. MEB Özel Fethiye Leyla İnanır Güzellik Uzmanlığı ve Meslek Kursu’nun amacı; konusunda profesyonel uzmanlar yetiştirmek. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı programlar içerisinde güzellik uzmanlığı, cilt bakımı, zayıflama, profesyonel ve kalıcı makyaj, manikür-pedikür, masaj ile lazer eğitimleri veriliyor. Kurucu Leyla İnanır ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan İnanır; Fethiye Şubesi yöneticileri, eğitmenleri ve kursiyerlere özverisinden dolayı teşekkür ettiler. 

47 YILLIK MARKA 
Kurucu Leyla İnanır yaptığı açıklamada, “Leyla İnanır, 47 yıllık bir marka. Çok fazla isim hakkı vermeyi düşünmüyoruz. Marka değerini taşıyabileceğimiz kişilerle bir süre çalıştıktan sonra frenchising veriyoruz. Filiz hanım daha önce bizimle çalıştığı için ve çok güvendiğimiz için Fethiye şubemizi açtık. Amacımız sektöre bilinçli, insan odaklı çalışan personeller yetiştirmek. Dürüst ve ilkeli hizmet sunmak. Marka gücümüzü buradan alıyoruz. Tüm sektörler araştırma gerektirir. Türkiye’de birçok ilkleri gerçekleştiren bir kişiyim. Önerim bilinçli uzmanlara gidilmesi ve doğru ürünlerin kullanılması” dedi. 

HEDEF NOKTAMIZ DOĞRU KİŞİLERLE ÇALIŞMAK 
Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan İnanır açıklamasında, “Fethiye’den beklediğimiz potansiyeli alıyoruz. Hedef noktamız doğru kişilerle çalışmak. Çok fazla frenchising teklifleri geliyor fakat biz kabul etmiyoruz. Bizler için önemli olan kişilerin hedefleri ve vizyonları. Burada doğru yerde ve doğru kişi ile başladığımızı düşünüyorum. Firma olarak sabit bir büyüme standardında devam ediyoruz. Ana felsefemiz ürünlerimiz için müşteri değil, müşterilerimiz için ürün arıyoruz. Bizim karar verme noktamız müşteri memnuniyetidir. Dr. Baumann muadili olmayan bir ürün. Tamamen doğal… Bunun için başarılarımız yıllardır devam ediyor” diye konuştu. 
 

LEYLA İNANIR KURSİYERLERE TAVSİYELERDE BULUNDU 
LEYLA İNANIR KURSİYERLERE TAVSİYELERDE BULUNDU 
LEYLA İNANIR KURSİYERLERE TAVSİYELERDE BULUNDU 
LEYLA İNANIR KURSİYERLERE TAVSİYELERDE BULUNDU 
LEYLA İNANIR KURSİYERLERE TAVSİYELERDE BULUNDU 

Bakmadan Geçme