KURBANLIK KESİM EKİBİ HAZIR

Kurban Bayramı yaklaşırken Fethiye'deki kurban kesim ekipleri de Covid-19 önlemleri altında hazırlıklarını tamamlıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait Çarıklı Et Entegre Tesisleri'nde kurban kesim işi için 20 kişilik ekip hazır halde bekliyor.

  • 2407
KURBANLIK KESİM EKİBİ HAZIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı yaklaşırken Fethiye’deki kurban kesim ekipleri de Covid-19 önlemleri altında hazırlıklarını tamamlıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait Çarıklı Et Entegre Tesisleri’nde kurban kesim işi için 20 kişilik ekip hazır halde bekliyor. Büyükşehir Belediyesi, bu yıl küçükbaş hayvan kesimi için 100 TL, büyükbaş hayvan kesimi için 385 TL alınmasını kararlaştırırken et entegre tesisinin baştan sona dezenfekte edildiği, Kurban Bayramı öncesinde bir kez daha dezenfekte edileceği öğrenildi. 
Fethiye’de de kurbanlık kesimi randevu sistemine göre sosyal mesafeye uygun şekilde maske ve hijyen kurallarına riayet edilerek yapılacak. Kesimde kullanılacak bıçak ve aletlerin de hijyen tedbirleri altında hazırlandığı öğrenilirken İlçe Tarım Müdürlüğü Veteriner ekipleriyle Diyanet’ten görevlendirilecek İmam Hatip’lerin de kesim sırasında görev yapacağı belirtildi. Çarıklı Et Entegre Tesisi görevlilerinden Ramazan Alaşan “Kurbanlık alan müşterilerimizin kesimlerini mezbahamızda hijyenik ortamda gerçekleştiriyoruz. İstedikleri şekilde parçalara bölebiliyoruz. Büyükbaş hayvanlarımızda da müşterilerimiz bir gün burada eti bekletip dinlendirip ertesi günü alabilirler. Kesim ücreti olarak da Büyükşehir Belediyesi’nin belirlemiş olduğu fiyatları uyguluyoruz. Büyükbaş kesimi 385 TL, küçükbaş kesimi ise 100 TL” dedi. 
Alaşan “Çarıklı Et Entegre Tesisimizde bayramda 20 personel görev yapacak. Kesimhanemizde hijyenik ortamda kesim yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından dezenfekte edilen mezbahamızda girişlerde ateş ölçerle ateş ölçülüp, maske olmayanlara maske vereceğiz. Dışarıda bekleyenler arasında sosyal mesafe uygulanacak. Şimdiden tüm halkımızın bayramını kutluyor, esenlikler diliyorum” şeklinde konuştu.

KURBANLIK KESİM EKİBİ HAZIR
KURBANLIK KESİM EKİBİ HAZIR
KURBANLIK KESİM EKİBİ HAZIR
KURBANLIK KESİM EKİBİ HAZIR

Bakmadan Geçme