Köymen, 'Yarışı Seydikemer kazanacak' 

Muğla Süper Amatör Ligi'nde Göcekspor ile yerel derbide golsüz berabere kalarak liderlik koltuğunu Gümüşlük Gençlikspor'a kaptıran SeydikemerBelediyespor'un yarışı sonuna kadar kovalayacağı ve sezon sonunda gülen tarafın Seydikemer Belediyespor olacağı bildirildi.

  • 1511
Köymen, 'Yarışı Seydikemer kazanacak' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Süper Amatör Ligi’nde Göcekspor ile yerel derbide golsüz berabere kalarak liderlik koltuğunu Gümüşlük Gençlikspor’a kaptıran SeydikemerBelediyespor’un yarışı sonuna kadar kovalayacağı ve sezon sonunda gülen tarafın Seydikemer Belediyespor olacağı bildirildi. SeydikemerBelediyespor Başkanı Hasan Köymen, “Göcekspor maçı ile ligi değerlendirip; yarışı sezon sonunda kazanan SeydikemerBelediyespor olacak” ifadelerini kullandı. Göcekspor Antrenörü Muhammet Karaca da “Ligde yarışımız devam edecek. Zirveye ortak olmak için her hafta kazanacağız” dedi. 

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde oynanan ve golsüz biten karşılaşmada lider SeydikemerBelediyespor, Göcekspor’a takılıp maç 0-0 berabere bitmişti. Karşılaşmada karşılıklı birer oyuncu kırmızı kartla atılırken, 90 dakikada gol sesi çıkmadı. SeydikemerBelediyespor maçı kazanamayınca liderlikten oldu. Liderliğe 25 puanla Gümüşlük Gençlikspor otururken, SeydikemerBelediyespor 23 puanla ikinci, Göcekspor da 19 puan ve averajla 4. sırada yer aldı. SeydikemerBelediyespor Başkanı Hasan Köymen, Göcekspor maçını şöyle değerlendirdi; 
“İki takım da ligde iddialı. Maça çıkarken iki takım da yarıştan kopmak istemiyordu. İki takım oyuncuları büyük stres altındaydı. Bu stres gerginlik oluşturdu. Hakem bize göre çok kötü değildi. Kötü kararlar vermedi. Kırmızı kartlarda haklıydı. İki takım mücadeleci bir oyun ortaya koydu. Maç bizim kontrolümüzde geçti. Gol yollarında etkili olamadık. Mücadelesi yüksek bir maç oldu. Göceksporlu oyuncuları da mücadelelerinden dolayı kutluyorum.” 

Ligde önemli maçlar oynayacaklarını ve her hafta sıralamada değişikliklerin olabileceğini ifade eden Hasan Köymen, “Bu hafta ligde üçüncü sıradaki Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ile oynayacağız. Kırmızı kart gören oyuncumuz Ali Varol dışında bir-iki sakat oyuncumuz var. Hafta sonuna kadar onları iyileştirmeye çalışıyoruz. Milas’ta kazanıp, tekrar liderlik koltuğuna dönmek istiyoruz. Her hafta lig sıralamasında değişiklikler olacaktır. Önemli olan sezon sonunda yarışı kazananın SeydikemerBelediyespor olmasıdır. Lig çetin geçecek” diye konuştu. 

Göcekspor Antrenörü Muhammet Karaca ise SeydikemerBelediyespor önünde kazanmak istediklerini hatta oyunu ellerine geçirdiklerini, pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Ligde yarıştan kopmayacaklarını söyleyen Karaca, “Karşılaşmada hakem kötü bir yönetim gösterdi. Maçı berabere bitirmek için elinden gelen çabayı gösterdi. Kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik. Bu yarıştan kesinlikle kopmayacağız” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme