Ceviz, 'İstemediğimiz bir kırmızı kart gördük' 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da, Ağrı deplasmanında alınan 3-0 mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Bu maçta kaptan Sabri Turgut ikinci yarının hemen başında direk kırmızı kart ile oyun dışı kalırken golcü oyuncu Anıl Gir'in yaşadığı sakatlık sonucu çapraz bağları koptu ve sezonu kapattı. 

  • 1245
Ceviz, 'İstemediğimiz bir kırmızı kart gördük' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maçın soğuk bir havada oynandığını belirten Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, bu şartlar altında iyi bir oyun kurup; üstünlük sağlayamadıklarını söyledi. Buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini kaydeden Ceviz, 10 kişi kalmalarının Ağrı 1970 Spor’a moral ve güven verdiğini ifade etti.

EKSİ 17 DERECEDE OYNADIK
Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, “Bizim için iyi bitmeyen bir maç oldu. Özellikle çok uzak bir deplasmandave soğuk bir kış şartlarında oynanan bir karşılaşma oldu. Hava sıcaklığı eksi 17 civarındaydı. Rakibin alışık olduğu bu ortamda iyi bir futbol oynayıp, üstünlük kuramadık. Maçın ilk yarısında pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik. Rakibin de üst üste 2 gol bulması bizi üzdü. Devre arasında toparlanıp ikinci yarıya beraberliği bulma inancıyla çıktık. İkinci yarının hemen başında Sabri Turgut’un direk kırmızı kart gördü. 10 kişi kalmamız Ağrı 1970 Spor’a daha çok moral ve güven verdi. İyi bir oyun oynamayı planlarken, beraberliği hedeflerken istemediğimiz bir kırmızı kart ile 10 kişi mücadeleye devam ettik. Zaman zaman iyi pozisyonlar bulsak da rakip kalecinin iyi oyunundan dolayı 4-5 atağımızı gole çeviremedik. 3-0 gibi farklı mağlubiyetle maçtan ayrıldık” dedi. 

SEZONU KAPATTI 
Maçın ilk yarısında Anıl Gir’in ciddi bir şekilde sakatlandığını ve maça devam edemediğini dile getiren Ceviz, “Üzücü bir olay da ilk yarının ortalarında Anıl Gir sakatlandı ve maça devam edemedi. Biz dönüşte Anıl’ı, İstanbul’da bıraktık. 2 profesör doktor tarafından tetkikleri yapıldı. Pazartesi günü çekilen MR’ındaçapraz bağlarının koptuğu bildirildi. Anıl Gir’e camia ve takım olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Takımımızın değerli bir oyuncusuydu. Sakatlığından dolayı sezonu kapattı. Ameliyat tarihi belirlenip, çapraz bağlarından ameliyat olacak” ifadelerini kullandı. 

ELAZIĞ BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Kendi evimizde oynayacağımız Elazığ Belediyespor maçı hazırlıklarına başladık. Eksiklerimiz var. Sabri Turgut kırmızı kart cezalısı, Anıl Gir sezonu kapattı. Onun dışında Aykut Sarıdoğan özel çalışmalarına Fethiye’de başlayacak. Sakatlığı geçti, tedavisi bitti. Biraz antrenman eksikliği var. Onları gidermek için çalışacak. Mevcut kadromuzla Elazığ Belediyespor maçına hazırlanacağız. Transferin de Cuma günü biteceğini düşünerek; takımımıza uygun orta saha hücum bölgemize oyuncu almak istiyoruz. Yönetim kurulumuzla transfer sezonu kapanmadan oyuncu alabilirsek; playoffu da düşünürsek sayı ve güç anlamında daha iyi olacaktır” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme