KORONAYA RAĞMEN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sahilceylan Mahallesi ve Ören Mahallelerini birbirine bağlayan Çaygözü mevkiinde 5 kilometrelik yolun asfalt çalışmasına devam ediyor.

  • 853
KORONAYA RAĞMEN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri koronavirüse rağmen ilçedeki yol bakım çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Vatandaşların daha güvenli yollarda ulaşım sağlaması için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dört koldan çalışıyor. Yıllardır yollarının asfalt olmasını istediklerini belirten Ören Mahalle Muhtarı Şahin Ekinci, Seydikemer Belediyesi'nin bu isteklerini yerine getirdiğini söyledi. Sahilceylan Mahallesi ve Ören Mahallesini birbirine bağlayan Çay Gözü mevkkiindeki 5 kilometrelik asfalt çalışmasını Seydikemer Belediye Başkan Vekili Önder Akdenizli, Belediye Başkan  Yardımcısı Ramazan Kaynak, Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökcen, Ören Mahalle Muhtarı Şahin Ekinci takip etti.
Yol bakım çalışmasını yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkan Vekili Önder Akdenizli, hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Akdenizli: "Bugün Seydikemer ilçemizin en büyük mahallelerinden Ören mahallesindeyiz. Muhtarımızda sağolsun ekiplerimizin her zaman yanında, onlara destek veriyor. İnşallah hizmetlerimiz devam edecek. Muhtarımıza teşekkür ederiyorum. Başkanımız Ramazan Kaynak ve kendi adıma da teşekkür ediyorum" dedi.
Hayallerini kurdukları yola kavuştuklarını dile getiren Ören Mahalle Muhtarı Şahin Ekinci; "Bugün Seydikemer Başkan Vekilimiz Önder Akdenizli bey, Belediye Başkan yardımcımız Ramazan Kaynak bey ve Fen İşleri müdürümüz Muharrem Gökcen bey ve ekibi, Seydikemer Sahilceylan Mahallesi ve Ören Mahallesini birbirine bağlayan Çay Gözü mevkine 5 km asvalt yapımını devam ettiriyorlar. Yakup Otgöz Başkanımıza ,Başkan yardımcılarımıza ve ekibine çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Yıllardır hayalini kurduğumuz yol sonunda gerçek  oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar" diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme