BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'

Misli.com 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ilk hafta evinde ağırladığı Nazilli Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Anıl Gir ve Anıl Arıcıoğlu'nun golleri ile galibiyete uzanan lacivert beyazlılar, maç sonu büyük coşku yaşadı. Karşılaşmayı değerlendiren Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, 'Daha lige tam da hazır değiliz. Daha güzel günler olacak. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.

  • 784
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seyircisiz oynanan karşılaşmada Nazilli Belediyespor karşısında Anıl Gir ile öne geçen Fethiyespor, Muhammet Ali’nin golüne engel olamayınca ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. Anıl Arıcıoğlu’nun ayağından gelen gol ile öne geçen lacivert beyazlılar, lige iyi bir başlangıç yaptı. Karşılaşma sonrasında kulüp başkanları, futbolcular ve teknik adamlar değerlendirmelerde bulundu. 

LİGE TAM HAZIR DEĞİLİZ
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptığı açıklamada, “Zor bir maç oldu. İlk maçlar her zaman zorlu bir ortamda geçer. Lige tam hazır değiliz. Daha güzel günlerimiz olacak. Takım daha kendine gelecek. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bu sene hedefimize ulaşırız. Bu sene hedefimiz biliyorsunuz biraz daha farklı. Takım iyi yolda. Futbolcularımız beni çok mutlu ettiler. Destek veren herkese çok teşekkürler” diye konuştu.  

GALİBİYET İSTEDİK AMA OLMADI 
Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan açıklamasında, “Buradan galibiyetle gitmek isterdik ama olmadı. Olmayınca olmuyor. Fethiyespor’u kutluyor, önündeki maçlarda başarılar diliyoruz.  Daha sezonun başındayız. Daha değişik skorlar çıkacak. İnşallah sene sonunda hedefe ulaşan biz oluruz. Seyircisiz tadı tuzu olmuyor. Bunu Federasyon Başkanı Nihat Özdemir genel kurulda söyledi. Bundan hakeminden tutun yedekteki topçusuna kadar etkileniyor. İnşallah bu süreç bir an önce biterde seyirci biran önce yerini alır. Daha güzel daha heyecanlı maçlara bakarız” ifadelerini kullandı. 

EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ 
Nazilli Belediyespor futbolcusu Polat Güren, “Fethiyesporlu futbolcular özellikle ikinci yarı oyunu durdurmaya çalıştılar. İkinci yarı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarı başa baş bir mücadele oldu. Onun dışında çok pozisyon vermedik. Ama kalemizde 2 gol gördük. O yüzden üzgünüz. Ligde bize rakip olan bir takımın nasıl oynadığını gördük. O açıdan da eksiklerimizi tamamlayacağız. Kendimizden eminiz. Özellikle son 30 dakika Fethiyespor orta sahayı geçemediler. Bir kabulleniş oldu. Onun dışında daha antrenman eksikliği olan arkadaşlarımız var. İyi yolda olduğumuzu az çok görebiliyoruz” şeklinde konuştu. 

POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Karşılaşmayı değerlendiren Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, “Oyun üstünlüğü aslında bizdeydi. Ama çok kötü 2 tane gol yedik. Sonrasında gereken her şeyi yaptık esasında. Ama skor üretemedik. Fethiyespor’un bunda çok büyük etkisi var. Oyunu çok yavaşlattılar. Tam ivme kazanacağız. Oyun yavaşladı. Hakem de buna müsaade etti.  Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İlk maç her zaman zor iki takım adına. Biz kayıpla başladık” dedi. 

MAĞLUBİYETİ HAK ETMEDİK 
Hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Şermet, “Şu anda takımımı Fethiyespor’dan daha hazır gördüm. Fakat tam anlamıyla hazır değiliz. Gene de futbolcularım iyi mücadele ettiler. Özellikle geriye düştükten sonra… İki tane çok kötü gol yedik. Takımımızın daha sonra gösterdiği bir tepki var tabi rakibe karşı. İyi de tepki gösterdiler bence. İkinci yarıda top büyük oranda bizdeydi. Rakibin oyunu yavaşlatması, hakemin de buna göz yumması tempo kazanmamızı engelledi. Maçta bu şekilde sonuçlandı. Bence hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.  


 

BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'
BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'
BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'
BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'
BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'
BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'
BAŞKAN BAKIRCI, 'DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK'

Bakmadan Geçme