Konseri iptal edip Mevlit okuttular

Her 15 günde bir düzenledikleri Yörük Yareni eğlenceleri ile Yörük kültürünü yaşatan Karaçulha Gönüllüleri Derneği, şehitlerimizin olmasından dolayı konseri iptal ettiler. Gerçekleşen programda Mevlit okunup, lokma döktürüldü.

  • 1074

Şehitlere saygıdan dolayı bu haftaki etkinliği iptal etme kararı alan Karaçulha Gönüllüleri Derneği, bunun yerine Mevlit okutup lokma döktürdü. Dernek yönetiminin aldığı bu karar herkes tarafından memnuniyetle karşılandı. İdlib’te şehit düşen askerlerimiz içinKaraçulha 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursu hocası ve hafız öğrencileri tarafından duada bulunulup, Kuran-ı Kerim okundu. 

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi İdlib’te düzenlenen hain saldırıda askerlerimiz şehit oldu. Bunun üzerine 15 günde bir yaptığımız Yörük Yareni eğlencesini iptal ettik. Bunun yerine Mevlit okuttuk ve katılanlara lokma ikram ettik. Vatanımız uğruna can veren aziz şehitlerimiz anısınaKaraçulha 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursu hocası ve hafız öğrencilerince Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Bugünekadar şehit olan tüm Mehmetçiklerimizin ruhu şad olsun. Ülkemizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. 
 

Konseri iptal edip Mevlit okuttular
Konseri iptal edip Mevlit okuttular

Bakmadan Geçme