Koltuğunu 5 yaşındaki Alya'ya teslim etti 

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu bir günlüğüne 5 yaşındaki Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Alya Taşkın'a bıraktı. 

  • 1105
Koltuğunu 5 yaşındaki Alya'ya teslim etti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 yaşındaki Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Alya Taşkın, bir günlüğüne Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in koltuğunu devraldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleşen tören, renkli görüntülere sahne oldu. Anasınıfı öğrencisi Alya Taşkın; çiftçilerin ve tarımın korunması, ayrıca hayvanlar üzerinde deney yapılmaması çağrısında bulundu. Çocukların yurdun temeli olduğunu vurgulayan Oda Başkanı Karayiğit, onların aynı zamanda geleceğin teminatı olduğunu belirtti.  

Anasınıfı öğrencisi Alya Taşkın yaptığı açıklamada, “Çiftçimizi ve tarımımızı koruyalım. Hayvanlar üzerinde test yapmayalım ve parklara gidebilelim” dedi. 

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit açıklamasında, “Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımız, aynı zamanda yarının teminatıdır. Onlara yarının gözü ile bakarsak, istikbalimiz daha aydınlık olacaktır. Büyük Önder Atatürk başta olmak üzere; ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Tek temennim çocuklarımızın ve ulusumuzun 23 Nisan’ı tekrar cıvıl cıvıl ve rengarenk bir ortamda kutlamaları. Yolunuz aydınlık, rehberiniz Büyük Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun. İçinizdeki çocuğun hep yaşaması dileğiyle” ifadelerini kullandı. 


 

Koltuğunu 5 yaşındaki Alya'ya teslim etti 

Bakmadan Geçme