Kızının Kaçırıldığını İddia Etti 

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde yaşayan Halil K., 17 yaşındaki kızının geçtiğimiz Cuma günü kaçırıldığını ve hayatından endişe ettiğini ifade etti. Jandarma ve Fethiye Cumhuriyet Savcılığına başvuran Halil K., kızının bir an önce bulunmasını istedi. 

  • 7102
Kızının Kaçırıldığını İddia Etti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde yaşayan Halil K., 17 yaşındaki kızının geçtiğimiz Cuma günü kaçırıldığını ve hayatından endişe ettiğini ifade etti. Jandarma ve Fethiye Cumhuriyet Savcılığına başvuran Halil K., kızının bir an önce bulunmasını istedi. 

Edinilen bilgilere göre Seki Mahallesi’nde yaşayan Halil K.’nın kızı K.K (17) geçtiğimiz Cuma günü kaçırıldı. Halil K. ve ailesi kızının D.P isimli bir genç tarafından kaçırılmış olabileceğini belirterek, jandarma ve Cumhuriyet Savcılığına başvurdu. Jandarma her yerde K.K ve D.P’yi ararken; Halil K. ve annesi büyük üzüntü içinde kızının hayatından endişe ediyor. Halil K., “Kızım geçtiğimiz Cuma günü kaçırıldı. 17 yaşındaki kızımın yerini bilen ya da görenlerin en yakın jandarmaya ihbarda bulunmasını bekliyoruz. Çok zor durumda kaldık. Jandarmadan olumlu haber bekliyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme